13 Şubat 2013 Çarşamba

Yaş günü eğlencem; Kings & Queens Party

  Birkaç ay önce Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy ikilisinin uzun zamandır birlikte düzenledikleri Richie Rich Party serisinden söz etmiştim. O seriyi bitirdiler ve The Party Project ekibi olarak yeni bir parti serisi düzenlediler 'KINGS AND QUEENS'


Mert ile Çağla her salı Virgin Radio sponsorluğunda W Lounge'daki partilerinde konuklarını taçlandırıp gecenin en eğlenceli kral ve kraliçesini seçiyorlar. Sadece İstanbul'la sınırlı kalmayıp diğer büyük şehirlere hatta yurt dışına da açıldılar. Yarın 14 Şubat'a özel Antalya Rixos Downtown Kalina Bar'da da bir partileri olacak onu da belirteyim. 

 Mert ve Çağla ile birkaç gün öncesinden konuşup bir proje yaptım. Gecenin disko kral ve kraliçelerinin taçlandırılacağı 12 şubat gecesi ben hem arkadaşlarımla partileyecek hem de geceyi paylaşacaktım -ki bu zaten hep yaptığım bir şey- :)

  Bu nedenle dün akşam birkaç arkadaşımla beraber W'daydım. Parti ev sahiplerinden Mert Vidinli Bodrum'da detox kampında olması nedeniyle gelememişti. O alkolün yorduğu bünyesini arındırırken, biz de W'da Dj Ahmet Atakan'ın çaldığı dans hitleriyle dans edip  biraz stres attık, vakit buldukça twit attık, tanıdıklara selam çaktık. 

Etkinlik öncesi gecede en 'rahat' çiftleri seçeceğime dair sosyal medyada birkaç şey yazmıştık valla  biliyormuşcasına sarılarak dans eden ve öpüşen çiftlere rastlayınca fotoğraf çektim. Çağla'yla gecenin kral ve kraliçelerini seçerken biz de poz verdik. (bkz. üstte)  


Gecede arkadaşlarım beni yalnız bırakmadılar:)


Unutmayın! Eğlence her salı W'da devam ediyor. Pek çok dizi oyuncusu, tanınmış sima ve iyi bir kitlenin takip ettiği bu parti serisine uzak kalmayın derim...


5 Yorum

  1. her salı gidiyor ve çok eğleniyorumm gerisi boşş:)

    YanıtlaSil
  2. En rahat çift seçildi mi peki? =)

    YanıtlaSil
  3. @Gokchen gece boyunca twitter'da çiftlerin fotoğrafını çekip paylaştım. Onun haricinde her hafta olduğu gibi kral ve kraliçe taçları takıldı:)

    YanıtlaSil
  4. Bi sürpriz hazırlığı içindeyim hafta içi güzelce eğlenecek çok yer yok. Kings and queens e katılmayı düşünüyorum ama müzik türünü kestiremiyorum :/ Curcuna'nın-Mürekkep'in müzik tarzı bize tam uygun. Buranın tarzı nasıl valla kime sorsam bilemedim google sağolsun size yönlendirdi :)

    YanıtlaSil
  5. @SB W'da müzik tarzı güzel. Virgin Radio dj'leri en son dans hitlerini çalıyor. Belki Curcuna ya da Mürekkep'te de daha çok eğlenebilirsiniz, artık karar size kalmış:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0