18 Kasım 2012 Pazar

Son moda parti trendi; ‘Richie Rich’ parti serisi


Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy ikilisinin uzun zamandır birlikte düzenledikleri Richie Rich Party serisi büyük ilgi görüyor. İki genç, salı akşamları W Hotel Lounge'da pek çok ünlünün de katıldığı Richie Rich Party’leri yapıyor. Artık bu partiler sadece İstanbul'da yapılmıyor. İzmir'den, Bodrum'a, Antalya'ya hatta Milano'ya kadar dünya çapında gezen bir parti serisi olmuşlar.





Birçok partiye gittim ama bir tek bu seri eksik kalmıştı. Salı günü hemen iş çıkışı eve gidip hazırlandım ve soluğu Akaretler'de aldım. Partide; çalıştığım yer olan World Travel Channel'da editörlük yapan, aynı zamanda Akşam gazetesi ekleri için de haberler hazırlayan Aslı Öktener de vardı. İstanbul'daki konsept partiler hakkında gazeteye bir yazı hazırlayan Aslı, Mert ve Çağla ile hazır röportaj yapıyorken ben de aralarına katıldım. 

BU İKİLİYE DİKKAT!

Moda ve tekstil tasarımı eğitimi alan Çağla Gürsoy uzun zamandır bu işlerin içindeymiş. Daha Yeditepe'de okurken evlerinin garajında yaptığı partiler çok meşhurmuş. Mert Vidinli ise eskiden İzzet Çapa'nın ekibinde yer aldığından tabiki tüm tanınmış isimlerle yıllardır iç içe. İkisi de enerjisi güçlü ve samimi. Gelen konuklarla ilgileniyor, onlarla muhabbet ediyorlar. Zaten bu dengeli 'samimiyet' de gece hayatında partilerini öne çıkarıyor. 

ASIL PARAYI GENÇLER HARCIYOR

Partide değişik yaş gruplarından insanlar var ve ev partilerindeki sıcak ortam yakalanmış. En ünlü isimler bu partilere geliyor. Bu ara özellikle futbol dünyasından gelenler varmış. Örneğin İbrahim Toraman'ı bu partilerde görebiliyormuşuz. Bir ara dizi oyuncuları çok sık gelmiş. Kitle her daim yenilense de belli kişiler bu partilerin sıkı müdavimi. Derya Şensoy, Buse Terim, Aslışah Alkoçlar, Süreyya Yalçın gibi magazin sayfalarına haber olan genç ünlüler de Richie Rich serisine katılanlar arasında sıralanıyor. İlk başta duyunca şaşırdım ama artık 1996'lılar da gece hayatında öne çıkıyor. Eğlenme yaşı o kadar düştü yani. Mert'in dediğine göre de en çok parayı onlar harcıyor. 

MARKALARLA ÇALIŞIYORLAR

Mert ve Çağla parti temasına uygun takı tasarlıyor, lidyana.com'da bu takılar satışa çıkıyor. Üzerinde değişik sözler olan özel richie rich takıları çok ilgi görüyormuş. 
Mert Vidinli ise aynı zamanda  Blackberry Türkiye marka elçisi. Bir yandan da o markanın pr'ını yapıyor ve  etkinliklerini ayarlıyor. Tabi çok ilgi gördükleri için enteresan firmalardan da teklif geliyormuş. Geçenlerde bir dişçi açılışı için teklif almışlar. Bir inşaat firması da parti istemiş.  Gelen garip istekleri şaşkınlıkla karşılıyorlar. Belli bir çizgileri var ve en ufak hatalarında medyada eleştiri alabiliyorlar. Fakat doğru mekan ve düzgün katılımcı kitlesi birleşince böyle güzel sonuçlar doğuyor.

Aslı Öktener'in Akşam Cumartesi Eki'nde manşet olan partilerle ilgili haberini okumak için TIKLAYIN!  Haberde blog yazarı olarak benim de yorumum var:) 

Fotoğraf: Uygar Taylan


2 Yorum

  1. "disci acilisi" cok avam bir tabir olmamis mi sizce de? Dis hekimleri bakkal degil klinik aciyorlar

    YanıtlaSil
  2. Haklısın @jules 'rahat' yazar olduğum için bazılarına 'avam' gelecek tabirler olabiliyor sayfamda. Düzeltme için teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0