15 Kasım 2012 Perşembe

Etkinlik ve eğlence sektörüne ilgi büyük...


 Etkinlik ve eğlence sektörü ile ne kadar ilgili olduğumu biliyorsunuz ve yazı içeriklerimde de görüyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde internette dolanırken üstteki ilan gözüme çarptı. Görür görmez dedim 'Sanki benim için hazırlamışlar!'. 

  Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) ve boogy akademi işbirliği ile yapılan  bir sertifika programı bu. Zorlu mülakat sürecinden sonra 20 kişi bu programa katılmaya hak kazandı. Ben de onlardan biriyim:) Üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri ya da yeni mezunlar katılabiliyor. Programdaki amaç; etkinlik ve eğlence sektörüne yeni iş gücü kazandırmanın yanı sıra söyleşiler ve proje sunumlarıyla gençlere bu alandaki gerçek müşteri deneyimlerinden örnekler vermek. Ayrıca eğitim sonunda zorunlu staj ve bitirme projesi var.

 Toplam 8 hafta sürecek eğitim 3 Kasım'da başladı. Bir sürü şey öğrendim. Etkinliklerde sponsorluk konusunda ülkemizde tartışmasız en büyük markalardan olan Efes Pilsen'in 2 sene boyunca kurumsal blogunda yazdığım için birçok büyük organizasyonun nasıl olduğuna ve hazırlık süreçlerine dair kültürüm gelişmişti. Bu eğitimle birlikte daha çok şey öğreniyorum. Örneğin etkinliklerdeki detayları, hazırlıkları ve kriz yönetimi gibi pek çok konuyu sektörün önde gelen isimlerinden dinliyoruz. Zaten boogy the event company'nin ; Mey, Coca Cola,  Fanta  gibi önemli markaların etkinliklerinde imzası var. Sizin de bu sektörde çalışmaya niyetiniz varsa Boogy Akademi’yi hemen takibe alın, yeni dönemde başlayacak programları kaçırmayın!
www.boogyakademi.com

1 Yorum

  1. Başlamadan önce haber verseydin daha süper olurdu. :)) Neyse önümüzdeki maçlara bakacağız artık. :)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0