27 Kasım 2012 Salı

Buğra Gülsoy'dan 'Kuzuların Sessizliği' partisi


Jameson Irısh Whiskey katkılarıyla dün gece Garajistanbul’da gerçekleşen parti, sevilen oyuncu Buğra Gülsoy’un ev sahipliğinde farklı bir eğlenceye sahne oldu.

Tüm dünyadaki sinema tutkunları için ayrı yeri olan 'kült' seviyesine çıkmış filmlerin keyfini yaşatan "Jameson Cult Film Club" parti serisinde bu kez 'Kuzuların Sessizliği' filmi teması işlendi. Geçen sene aynı mekanda boks ringi kurup müsabaka bile yapmışlar. O zamankine gitmemiştim ama bu sefer kaçırmadım:)

Partiye birçok ünlü isim gelmişti. Medya dünyası, dizi sektörü ve tanınmış gece kuşlarının hepsi oradaydı. 

Film atmosferiyle gelen gerilim, güzel müzik ve eğlence içiçeydi. Garajistanbul parti için adeta bir film platosu haline getirilmişti. Gecenin açılışını Tuba Ünsal yaptı. Sahneye Buğra Gülsoy'u davet etti ve eğlence başladı.

Partiden izlenimler...
Aramızda FBI üniformalı ajanlar vardı. Demir parmaklıklar, kilitli hücrelerde yatan adamlarla filmin havasını yaşadık. Bir ara bir hücrenin yanındayken kenara çekilmemizi söylediler.  Nedeni de şu;  perdede Anthony Hopkins’in oynadığı efsane film gösterilirken aniden ışıklar karartıldı ve Hannibal'ın polisleri yaralayıp hücreden kaçtığı boğuşma sahnesi tiyatro havasında canlandırıldı. Jameson viski kokteylleri ve DJ Tarık Koray’ın müzikleri eşliğinde  geç saatlere kadar eğlendik.  

Geceye katılan bazı isimler: Tuba Ünsal, Mirgun Cabas, Mehmet Turgut, Fırat Çelik, Tanem Sivar, Emre Karayel, Gonca Vuslateri, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Başak Sayan, Hande Subaşı, Daniel Stork, Esra Üstünkaya Not: Bu arada Kuzey Güney takipçilerinin gözleri gecede Kuzey'i yani Kıvanç Tatlıtuğ'u da aradı ama kendisini göremedik yani gelmedi demekki:) 


                                                             Hannibal Lecter

                                       Başak Fransez, Deniz Marşan, Fırat Çelik

                                                          Tuba Ünsal 

                                             Begüm Kütük Yaşaroğlu

                                                          Deniz Marşan

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0