20 Kasım 2012 Salı

Tektekçi 1 yaşında!

 Geçtiğimiz yıl bugünlerde açılan ve büyük başarı kazanan Tektekçi, dün akşam birinci yaşını karnaval gibi partiyle kutladı. Herkesin övgüyle söz ettiği, gece bir yere gitmeden önce ya da sonra mutlaka 'bir tek atayım' diye uğradığı mekan kısa zamanda eğlence dünyasına ismini yazdırdı ve marka oldu. 

Tektekçi Beyoğlu'nda Tomtom Mahallesi'nde açıldı ama popülaritesi kısa sürede yayıldı. Yazın Alaçatı'da açılan şubesi de ilgi gördü.  Bebek ve Ankara şubeleri de çok yakında açılıyor. 



Neden popüler?

Bence bu sevilen mekanın sosyal medyada yapılan reklamı da ayrı bir tez konusu olabilir çünkü başarının sırrı biraz da burada. Çünkü biliyorum ki henüz Tektekçi'ye hiç uğramayan biri bile oradan haberdar ve en kısa zamanda tekteklemeyi düşünüyor. Adamlar kurumsallığı oturtmuş. Ortam samimi. Sanat, reklam ve blogger camiası herkes orada. Aslında tam mekan bile değil herkes sokakta. E daha ne olsun, hayat dışarıda...

Partiden detaylar

Dün geceki partiye katılan herkese mekanın birinci yaş gününe özel olarak tasarlanan shot bardakları hediye edildi. Kutlamanın en büyük sürprizi ise 600 shot bardağı taşıyabilen ve devasa tekerlerden oluşan shot ağacıydı. Zaten doğum günü şerefine tüm shot'lar ücretsizdi. Bir ara hazırlığın yapıldığı arka kısma girip baktım. Gece yarısı ikramına özel çorba bile kaynatılıyordu içeride:)




Partide catering servisini üstlenen Mutfak Ajansı’nın suşiye kadar uzanan lezzetli atıştırmalıklarının yanı sıra konukların çizimini yapan karikatürist de vardı. 




Dj kabinine geçen ve geceyi hareketlendiren isimler; Güven Orman, Tolga Yener, Nadir Duman, Ahmet Musluoğlu ve  Murat Beşer performansları ile tüm konukları coşturdu. 


Can Bonomo, Umut Eker

Akasya Aslıtürkmen

Erdem Yener

Mehmet Turgut

Buse Terim

Doğan Duru

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0