12 Kasım 2012 Pazartesi

Dünya Star'larının Eğitmeni MaDonna Grimes!

Jennıfer Lopez, Britney Spears ve Beyonce gibi dünyaca ünlü isimlerin dans ve spor eğitmeni Madonna Grimes, Ali Ağaoğlu'nun daveti üzerine Türkiye'ye geldi.
 Ağaoğlu'nun spor merkezi My Club'ta  6-7-8 kasım tarihleri arasında Just2Dance  adında bir workshop düzenleyen Madonna Grimes  World Travel Channel'da yayınlanan 'Selin'le Dünden Bugüne' isimli programa konuk oldu. Ben de fırsatı kaçırmadım ve kendisiyle tanıştım:)
Selin Kök'ün sorularını içtenlikle yanıtlayan Grimes, program sonunda izleyiciler için egzersiz hareketi gösterdi. 



Programdan notlar...
-Küçük yaşlardan beri dans eden ve dansı bir yaşam biçimi haline getiren Madonna Grimes'in Los Angeles'taki dans stüdyosu birçok ünlü isim tarafından kullanılıyormuş.
-Grimes, programda kadınların en büyük sorunu olan basenlere değinildiğinde Jennıfer Lopez'in her zaman çok idman yaptığını ama başlarda sorun olarak gördüğü bölgelerinin aslında Lopez'i ünlendirdiğini ve onu özel kıldığını söyledi. 
-Grimes'ın dediğine göre önümüzdeki günlerde ülkemizde bir konser verecek Jennıfer Lopez'in koreografisini aynı zamanda Lopez'in sevgilisi de olan Casper Smart hazırlamış. Grimes, bizi farklı özel bir şovun beklediğini söyledi.





0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0