10 Eylül 2015 Perşembe

UE BOOM ile müzik keyfim arttı


Laptop ile müzik dinlerken hep sesin kısıklığından yakınır, daha iyi müzik kalitesi için hoparlor almayı düşünürdüm.
Ultimate Ears, kulaklık ve hoparlörleriyle müzik deneyimini yeniden tanımlıyor.
Suya ve lekelere karşı dayanıklılığı sayesinde parti havasını sadece evde değil; kumsalda, ormanda, koşuda, her yerde yaşayabilirsiniz.
15 metre uzaklığa kadar müzik kontrolü ve dayanıklığı sayesinde yağmur, çamur demeden müzik keyfinizi sürdürebiliyorsunuz. Özellikle yurt dışında tatilde olduğum şu günlerde nereye gidersem gideyim yanıma müziğimi de götürebileceğim artık. Denizde, havuzda müzik keyfi hep yanımda! Üstün ses kalitesi herkesi hayrete düşürüyor.

UE (Ultimate Ears) Boom, 15 saat süren yeniden şarj edilebilir pil ömrünün yanında aynı anda 2 cihazla birden bağlantı kurabiliyor.

Alarm fonksiyonu, ses özelleştirme ve aynı anda iki hoparlör eşleme (UE BOOM uygulaması ile İOS veya Android üzerinden akıllı telefonlara ve UltimateEars.com sitesinden laptop veya desktop’a yüklenebiliyor.)


Rahatça yanımda taşıyabileceğim bu şık ürün maceracı, sporcu, özgür ruhlar için üretilmiş sanki. Bir de benim gibi parti insanlarını düşünmüşler. Parti nerede ben orada. Müziğin sesini açtım. Şimdi parti zamanı!


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0