4 Ocak 2016 Pazartesi

Bahçelievler Aray Cafe'de yılbaşı yemeği


Yılbaşı öncesi gittiğim yeme içme etkinliklerinden biri de, geçtiğimiz salı akşamı Fatma Samsa Yılmaz'ın kurucusu olduğu Tarçın Events'in Bahçelievler Aray Cafe Restaurant'ta düzenlediği yılbaşı yemeğiydi. 

Bahçelievler'de evlendirme dairesine yakın bir sokakta yer alan Aray Cafe & Restaurant, her yaştan insanın iyi vakit geçirebileceği, kendini evindeymiş gibi rahat ve huzurlu hissedeceği bir mekan. Dekorasyonu ve renkleri de buna uygun düşünmüşler. 

Yılbaşı öncesi benim için ilginç bir etkinlikti. Daha çok kadın ağırlıklı bir davet olunca, üstteki fotoğrafta gördüğünüz gibi aldım yılbaşı süslerini önüme fotoğrafımı çekildim:) Sonrasında Fatma Hanım da geldi ve sohbet ettik. Tarçın events ile askerlik dönüşü yaz aylarında Suada'da da yemek yemiştik ve burada yazmıştım:)

Mekana gelecek olursak şöyle anlatabilirim.
Sıcak samimi, başta da dediğim gibi kendinizi ev rahatlığında hissedeceğiniz bir yer olmuş. Kahvaltı, öğle yada akşam yemeği hatta bir çaya da gidilebilir. 
Ayrıca, Aray Cafe & Restaurant'ta kisiye özel sunumlarla; doğum günü, altın günü, baby shower, kına/nişan/düğün yemeği, mevlid organizasyonları, özel günler ve özel teklifler, marka tanıtım toplantıları için de hizmet veriyorlar.

Pazar günleri 09:00-15:00 açık büfe kahvaltı 24 TL. Her gün serpme kahvaltı 14,5 TL, hızlı kahvaltı 10,5 TL. Aromalı kahveler 9 TL. 

Tavsiyeler

Kafede yemekler aşçılar tarafından anlık hazırlanıyor. 
Aray Pizza ve Aray Köfte'yi deneyin. Hamburger, krep, Aray special piliç, makarna, salata ve tatlı çeşitleri de var. Fiyatlara gelecek olursak örneğin; iki kişilik pizza için ortalama 40-45 TL. Biz kremalı sebze çorbası ile başladık. Aray köfte ve fettucine makarna ile devam ettik. Finalde künefe ve lezzetli bir sütlaçla kapanış yaptık. 

Fatma Hanım'a nazik daveti, Bahar Aray'a da cana yakın misafirperverliği ve bizi ağırladığı için çok teşekkür ederim. 

Paket servis numaraları: 02124417776-05435467676

Adres: Bahçelievler Mah. Sukufe Nihal Sk. No:7/A Bahçelievler-Istanbul



2 Yorum

  1. Şu dandik postları mide lobisi'ne atıp atıp durma.

    YanıtlaSil
  2. güzel bir yemek olmuş mekanı da beğendim çok uzak olmasa ben de gelecektim..

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0