16 Nisan 2021 Cuma

Yunanistan'da Gizemli Yerler


Pandemi döneminde bile Youtube’da ilginç içerikler üretmeye devam ediyorum. Son iki videomda Yunanistan’da paranormal olaylara ilgi duyanların gittiği tarihi mekanlara gittim.


 Penteli Dağı'nda bulunan Davelis Mağarası, 1800'lü yıllardan beri paranormal aktivite raporları ile ünlü. Mağaranın girişinde iblisleri kontrol altına almak için kurulduğu söylenen bir kilise var. Pek fazla derine inmedim ama içerisinde gizli tünellerin olduğu söyleniyor. Geçmişte mermer ocağı için yapılan kazı çalışmaları ile keşfedilen mağarada birçok mistik olay yaşanmış. İnternette araştırdığınızda hakkında birçok korkunç hikaye bulacağınız bu mağaraya girdim ve neler yaşadım? Videonun ikinci kısmında Valanaris Şelalesini de göreceksiniz.


 Bu videomda Parnitha Dağı’nda 1917 yılında tüberküloz hastalarını tedavi etmek için yapılmış ve sonradan terk edilmiş bir sanatoryuma giriyorum. 1960'larda kapatılan ve birkaç yıl sonra otel olarak yenilenmek için satın alınan bina, terkedildiktan sonra fotoğraf tutkunlarının ve gizemli olayları seven kişilerin uğrak yeri olmuş. Bir açık hava müzesi gibi olan bölgeye girdim ve orada neler yaşadım? Aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz. Kanalıma abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayınız.


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0