23 Aralık 2008 Salı

dalgalı yaşam




Hayat insanı yoruyor..Geçende facebookta bir grup açılmış "..hayat Serdar Ortaç'ı yoruyorsa bizi n'apsın" diye..Haklılar aslında..Vizeler,finaller derken benim sosyal hayat iyice kısıtlandı..rahat da yazamıyorum bu ara..(nedeni şu an köpeğim Zeyna'nın ayaklarımı yalaması değil..)
Günüm gene derslere girmekle geçti..Yılbaşı için ne programı yapsak diye düşünüyoruz arkadaşlarla..Serdar Ortaç'ı Hilton'da izlemenin bedeli 161 ytl..(hem de ayakta) Programlarımız arasında bu var ama düşünüyoruz alternatifleri..Bir kız arkadaş gidelim diyor da kendi grubunu toparlayamadı daha..

Bu ara vizelerden program yapacak zamanımızda kalmadı.Sorumluluklar dilediğimizi yapmamızı engelliyor..Herşeyi bir kenara bırakıp,umursamaz olmanın sonucu da kenara bırakılanları toplamak oluyor..Bu yüzden dengeyi kurmak için yetkilerimizi bilmeliyiz ki hayatımızda dalgalanmalar olmasın..Dalgalanınca durulmak zor geliyor çünkü bana..

4 Yorum

  1. Serdar Ortaç'ı ayakta izlemek ve eğlenmek için 161 YTL verene kadar sadece kişi başına 61 ytl toplayın. Toplam 4-5 kişi olun. 5 kişi olsanız 305 ytl para eder. 305 ytl yede sağlam bir içki alın. Çereziydi mezesiydi felandı derken zaten 305 ytl biter. Mükemmel bir yılbaşı gecesi geçirirsiniz. Geçen yılbaşı geldi aklıma :D ondan böyle bir öneride bulundum :D

    YanıtlaSil
  2. Boşverin Ortaç 'ı atlayın gelin buraya :) O parayı bana verin ben size patlamış mısır, çerez, çekirdek, biskivü, yoğurt, falan filan hazılarım bir de yatacak yer ayalarım. Sabah yolcu ederken de adam başı indirim yapıp 125ytl alırım :)

    YanıtlaSil
  3. sağolun arkadaşlar önerilerinizi dikkate alacağım..

    YanıtlaSil
  4. bence hiçbirini yapma, günaha girme yazık sana :))

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0