27 Aralık 2008 Cumartesi

pelin,rüyaları derin..


Pelin adında 40'lı yaşlarında bir kadın var..Rüyasında gördükleri hep gerçekleşmiş bugüne kadar..Birkaç kere değil,çoğu zaman rüyası gerçeğe dönüştüğünden kadın artık kendinden korkar olmuş..

Teyzesini görmüş rüyasında..Rüyasında teyzesi suratı sivilce içinde ve ağlıyor..Hemen telefon etmiş sabaha..Anlatmış rüyasını..Bir hafta sonra 1999 depreminde teyzesi hayatını kaybetmiş..Bundan önce de rüyasında teyzesinin oğlunu elektrikle ilgili bir işle uğraşır halde görmüş ve gene telefon etmiş..Teyzesinin oğlu da elektrik mühendisliği bölümüne girmiş,rüyanın ardından sonuç gelince şok olmuşlar..

Bir gece kocasının arabasını farı kırık halde görmüş rüyasında..Gecenin bir yarısında uyanıp kalkmış yataktan..Kocası da iş yemeğinde..O arada da kocası gelmiş eve.."...arabayı vurdun dimi?.." kocası "..yoo,nerden çıkardın.." demiş..Kadın anlamış birşeyler saklıyor gibi..İnmiş aşağı bahçeye bakmış araba rüyasındaki gibi gözünün önünde.Kocası söylemeye çekinmiş,zaten alkolllü ve suçlu,karısının da dırdır etmemesi için ağzını açmamış..Demiş sonra ."..hanım sen erdin mi?."

Nedenini bilmiyorlar,inanmak da istemiyorlar..Bunlar en basit örnekleriydi..Hayati rüyalar sonra..)Bu hikaye kahramanını da yakından tanıyorum,birebir gerçektir,belirtiyim dedim..)

devamı gelecek...

3 Yorum

  1. Kuzey ve Defterden geliyordum, karşıma rahat yazar çıktı, şöyle bir bakayım derken; kaldım "rüyaları derin pelin'e" ben de inandım...Sevgiler sufi.

    YanıtlaSil
  2. sufi merhaba..kuzey ve defter blog da izlenenler listesinde adım olduğunu sayende öğrendim sevindim:)

    YanıtlaSil
  3. gerçektir olabilir. bende bu şekilde rüyalar görmek yerine insanların düşüncelerini okuyabilsem keşke :) böyle farklı bir boyuta geçsem gibi.. :) "kadınlar ne ister" filmindeki gibi :D :D :D

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0