9 Mayıs 2009 Cumartesi

bana birini ayarla!



Başlıktaki cümlenin geçtiği muhabbetler hiç bitmez. Geçende eski bir arkadaşım düzenleyeceği partiye beni de çağırdı. Fakat bir şartı vardı. "Partiye en az iki kızla gelmelisin." dedi. Ben de şaşırdım, bir anlam veremedim. Sonradan anladım ki amaç yeni arkadaşlıklar, maksat ortam oluşturulsun. Herkese bana dediğini derse düşünün partide onlarca tanışılmayı bekleyen-hepsini kastetmiyorum-kız olur. O dönem sınavlarım vardı. Partiye gidemedim. Arkadaşı inandıramadım. Beni aradı:


- Bak kardeşim gelemiyorsan ya da kız bulamadıysan sorun yok. Hani bizim eski dersanede çirkin bir kız vardı ya o kesin gelir. Kimseyi bulamazsan onu al gel. Yeter ki kız olsun.


Sinirlendim birşey söylemedim, telefonu kapadım. Ortak birkaç arkadaşımızı da aynı şekilde partiye davet etmişler diye duydum. Günler sonra facebookta parti fotoğrafları albümü oluşturulmuştu. Meraktan hemen baktım. Günlerce ısrarla aranıp davet edildiğim parti oldukça sönük geçmişe benziyordu. Birkaç tane alelade kız, onlarca erkeğin arasında kaybolmuşlar. Kız sayısı az olduğundan sürekli aynı kızlarla, tüm erkekler sırayla fotoğraf çektirmiş. İyi ki gitmemişim dedim. Sözde doğum günü kılıfında farklı okullardan arkadaşlar gelecek, herkes kız arkadaşlarını getirecekti. Çoğunluk gidememiş. Gidenler de erkek arkadaşlarıyla gitmiş. Anlayacağınız plan ters tepmiş.

Daveti alan herkes arayıştaydı demekki:) Bu parti davetindeki amaç, günlük yaşamımda bulunduğum muhabbet ortamlarında da hep var.

Zorla kız ayarlamaya çalışılan erkek ve onun düşünceli arkadaşı örneği:

(Bu örnek için İTÜsözlük'te ŞURDA yazılanlardan alıntı yapılmıştır.)

Biri çok düzgün bir ilişki yaşamaktadır. Bu kişinin şu an ilişki yaşadığı kız arkadaşını tanımadan önce sürekli takıldığı erkek arkadaşı, hala birini bulamamıştır. Arkadaşı için üzülmektedir. Aklına mükemmel bir fikir gelir. Kız arkadaşının da benzer durumda arkadaşları vardır. Bir gün der ki : "Madem bunlar eşsiz, niye bunları birbirleriyle tanıştırmıyoruz..."

Bu kişi, hemen arkadaşına müjdeyi verir:

- Abi bak benim kızın, güzel bir arkadaşı var, o da istiyor birileriyle bişiler yapmak. Manyak mısın gel işte tanıştıralım, iki çıkarsınız baktın olmadı dalganı geçer bırakırsın.

- Manyak mısın tanımadığım etmediğim kızı n'apıcam ben. Hem kız çok hoşuma da gitmedi açıkçası, tipim değil.

- Lan çık dediysek evlen de demedik, takıl işte!


devamı gelebilir...

4 Yorum

  1. hiç hoş bişi diil bu ama insanlar hep bunu yapa yapa flirt olayındaki tek kural arkadaşın tanıştırır abi oldu tam tembel işi ama böyle napıcaksın

    YanıtlaSil
  2. ne saçma ne ucuz muhabbetler, ne bayağı ilişkiler.. yazık yaa

    YanıtlaSil
  3. bi dost a katılıyorum. hem çıkacaksan sevdiğin için çıkarsın eğlenmek için değil. aslında benim yaşım da fazla uygun değil böyle şeylere ama neyse :))

    YanıtlaSil
  4. http://www.ye-jades.com/2009/05/kaptan-mim-alarm-im-muslim-from-turkey.html


    mimlendddinnn! :D

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0