13 Şubat 2010 Cumartesi

Uzay üssü gibi, işte 11:11 club!


Dün doğum günümdü ve akşamına ablamla birlikte Tepebaşı'ndaki bu sezonun en iddialı ve çok konuşulan gece kulübü 11:11'e gittik.

Gittiğimizde saat 00:00 ve erkendi. Mekan yeni hareketlenmeye başlıyordu. Fakat gece 02:00'den ortalık karıştı ve herkes elektronik dans müziğine kendini kaptırdı. Mekana giriş normalde ücretsiz olmasına rağmen dün DJ Alex Celler party vardı ve giriş fiyatı öğrenci: 25 TL ödedik.

11:11 clubın dikkat çeken özelliği New York gece kulüplerini aratmadığı söylenen uzay üssü gibi dizaynı. Işıklı uzun koridoru ve beyaz duvarlı, aydınlık, iç karartmayan asmosferi ile insan burada eğleneceğim diye başta kendini şartlıyor. En ilginci mekanın içinde koca bir oda var. Bu odada girişteki bölümden farklı müzik çalıyor. Odadaki Dj farklı yani. Ayrıca bu iki ayrı bölümdeki müzik birbirine karışmıyor ve mekandaki ses yalıtımı sayesinde insanlar birbirleriyle çok rahat sohbet edebiliyor.

Aynı ritm ( dım tıs dım tıs) elektronik, hafif techno ya da disco müziği ile eğlenirim diyorsanız burası tam size göre. Mekan geç saatte kalabalıklaşıyor ve insanlar yan yana hatta koridorlarda dans ediyor.

Dün -cuma günü- yabancılar çoktu. Marjinal tipler fazlaydı. Tuvaletler çok kalabalıktı ve aynı anda bir kabine iki erkeğin girdiğini gördüm. Benzer durumla ablam da kadınlar tuvaletinde karşılaşmış.

Sevgililer günü geldiği için duvarlara siyah kalpler kondurulmuş güzel olmuş:)
Müşteri kalitesi tartışılmaz çünkü mekan kusursuz zaten. Yaş ortalaması 20-30 aralığında değişiyordu. Damsız girilmez şartı tabiki yok ve tüm gruplar sürekli kesişme halindeler. Asla kimse kimseye rahatsızlık vermiyor. Ortam samimi olunca herkes sadece dans ediyor, eğlenmesine bakıyor.

Pazartesi okul açılıyor ve tüm arkadaşlar memleketinde. Onlar da ayrı program istedi. Herkesin İstanbul dışında olmasına ve buraya gelince zorla beni de coşturmalarına sinir oluyorum. Millet kendi doğum gününde olay yaratır. Benim hep şubat tatiline denk geldiği için karambole gider geçiştirilir.

Neyse ki bu yeni yaşımı ailemle gündüz sakin, gece de sıradışı 11:11'de ablamla (solda) kutlayarak karşıladım.

Mekanı incelemek isterseniz

http://1111.com.tr/ adresine bakın.




1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0