24 Kasım 2010 Çarşamba

Bomonti 45'likler Partisi @ Babylon

Bomonti sponsorluğunda “Tarihe Meydan Okuyan 45’likler” adlı parti serisinin ilki  cumartesi akşamı (20.11.2010)  Babylon’da gerçekleştirildi. 
Ben de her zamanki gibi Efes Pilsen  Kurumsal Blog Yazarı olarak oradaydım. Marka için yazmaya başlamadan önce her bira markasına ait bu kadar çok özel etkinlik olduğunu ve hepsine dahil edileceğimi tahmin edemezdim tabi:) Şimdi neredeyse her partiye ve tanıtıma davet ediliyor olmak benzersiz bir ayrıcalık!
                           

Partide Naim Dilmener’in çaldığı Türkçe şarkılar ve Sarp Dakni’nin çaldığı yabancı parçalar adeta geçmişin ruhunu günümüze taşıdı.

Usta sanatçı Erol Büyükburç canlı performansıyla geceye renk kattı. Herkes onu hayranlıkla izledi ve şarkılarına eşlik etti.. 

Ajda Pekkan, Nilüfer, Sezen Aksu ve daha birçok sanatçının eskimeyen hitlerini dinledik.  Şarkılar çalarken sahne üstündeki perdede sanatçıların eski 45'lik albüm kapakları ve siyah beyaz Türk filmleri gösteriliyordu. O yıllardaki şarkı sözleri de daha bir anlamlı ve özenliymiş sanki. Şimdi birbirine benzer dolu popüler şarkı var ve eskiler daha çok seviliyor. Belki de eskiye özlemimiz bu tarz partileri zorunlu kılıyor.

Partiyle ilgili detaylı yazım  http://blog.efespilsen.com.tr/2010/11/30/bomonti-sunar-tarihe-meydan-okuyan-45likler/ adresinde yayında! 

Babylon’da Naim Dilmener ve Sarp Dakni ile her ay gerçekleşecek bu partileri sakın kaçırmayın derim. Partiye her seferinde farklı bir ünlü canlı performansıyla katılacak. Duyduğuma göre beklenen ilgi olursa Babylon'un  Oldies But Goldies Partileri gibi Bomonti 45'likler Partileri de geleneksel olacakmış...

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0