2 Kasım 2010 Salı

İnsomnia by Beck's - 60'lar Partisi!


  Beck’s’in düzenlediği dönem konseptli parti serisinin ilk bölümü olan  60’lar partisi 29 Ekim Cuma akşamı The Hall’da gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz haziran ayında Garajistanbul’da Becks’s 80’ler partisine gitmiş ve unutulmaz bir gece geçirmiştim. (bkz. 80'ler Partisi'nden Unutulmaz Anlar) 

Bu sefer 60’lı yıllar temalı bir partiye gitme konusunda açıkçası başta tereddüt ettim. Ortama uyamam sandım ama yanılmışım!

Partiye katılanlar arasında blogger & twitter camiasının ünlü simaları da vardı. Üstteki fotoğraftaki sırayla sol baştan yazacak olursam bu isimler:

 Stilize, rahatyazar (ben), TwitDayı,  StyleBoom, TolgaGünay, koraycaner,  kankanerdeyimben. Tabi ki bu isimlerin hepsi modayla yakından ilgili-çoğu blogger- olan kişiler. O döneme çok özel hazırlanmamış olsam da bu kişilerin yanında o yılları yaşamış kadar oldum:)

Style-Boom  ve TwitDayı  o yıllardan günümüze ışınlanmış gibiydi!


  Kadınların çoğunun saçlarında yüksek ve sıkı topuz vardı. Üstlerinde genellikle puantiyeli bluzlar ve iri düğmeli paltolar, bellerinde ise kalın kemerler... Erkekler de ceket-gömlek şıklığını taktıkları gözlüklerle pekiştirmişti.

Müzikler, sürpriz hediyeler ve görsel şovlar ile o dönem birebir yaşatıldı. 1969’ta aya ilk ayak basan astronota ithafen partide astronot kostümlü adam vardı. Onunla fotoğraf çekildim:)


Hiç kuşkusuz partinin en dikkat çeken tiplerinden biri şu bonus peruklu olan adamdı:)


 Siz de zaman tünelinde yolculuk etmek istiyorsanız halen şansınız var. Önümüzdeki aylarda Beck’s 70’ler partisi yapılacak. Kaçırmayın!

Partinin farklı fotoğraflarla detaylı anlatımım bu adreste--> http://blog.efespilsen.com.tr/2010/11/01/insomnia-by-becks-partisi-ile-60lara-yolculuk/

1 Yorum

  1. Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0