1 Ocak 2011 Cumartesi

Yeni yıla nasıl girdim? 2011'imin ilk yazısı...

  2011'e arkadaşlarla beraber Ortaköy Princess Otel'de Demet Akalın dinleyerek girdik. Saat 23:00'de sahneye çıkması beklenen Akalın, 00:00'a doğru sahne aldı ve saat 02:00'ye yaklaşırken sahneden indi.

    Aynı otelde üst katta Dj Hüseyin Karadayı performansı da olduğundan kapı girişlerinde uzun kuyruklar oluşmuştu. Tabi Demet Akalın dinlemeye gelenler çok fazlaydı. Locada olmamız iyiydi ama biraz arka taraflardaydık. Limitsiz olarak bilinen içkiler masada yer alan 3 şişe viskiden ibaretti. Sahneyi fotoğraflama bahanesiyle ön taraflara geçtim. Saat 00:00'a yaklaşırken dinleyiciler zaten kafayı bulduğu için o an ne çalsa herkes oynayacak durumdaydı. Birkaç kere Evli, Mutlu, Çocuklu ve Tecrübe adlı parçalarını söyleyen Akalın'a dansçılarının dışında elifnağme  programıyla ünlenen ve şimdilerde albüm çıkaran Elif Güvendik de eşlik etti. İkisi "Gel gel sarışınım" parçasını birlikte seslendirdi. 

 
     Demet Akalın popüler parçalarının dışında İbrahim Tatlıses'ten "ben her gece sarhoşum..." ve "mavi mavi" gibi parçaları da seslendirdi. Bir ara "caney caney caney...meydaney...", "güzeller içinden bir seni seçtim, kalbimi sana verdim" tarzı parçalara geçiş yaptı. Arada kostüm değiştirdi. O esnada vokalisti söylüyordu.  Ben daha büyük bir şov beklerdim. Her yerde "listelerde 1 numarayım, starım" diyen ve iddialı açıklamalarıyla sürekli gündemde olan Akalın'ın yeni yıl sahnesi bana yetersiz geldi açıkçası. Aynı gece birkaç ortama geçecek lükse sahip olmadığımdan bu programla yetineyim dedim.  Diğer arkadaşlar Dj performans için üst kata bakmaya gittiler, bir arkadaş midye yemeye gitti, ben de eve dönmeyi tercih ettim. Hatta alkolün etkisiyle Ortaköy'den Beşiktaş'a doğru bir süre yürüdüğümü hatırlıyorum. Yolda herkes çapraz adımlar atıyordu. İnsanların o saatlerde kayan gözlerini ve dalgın hareketlerini izlemek çok eğlenceli.

  Demet Akalın'ın seveni de çok sevmeyeni de...  Bu onu ilk izleyişim değil. Daha önce üniversite festivalinde ve çok eskiden yazlık semtteki halk konserinde de kendisini izleme fırsatı bulmuştum. O yıllarda daha mütevaziydi ve söylediği hit parça sayısı daha azdı. Şimdi kendi tarzını oturttu, kazanç ağını genişletti ve belli bir yere geldi. Umarım sektörde kalıcı olur ve her sahnesine ilk günkü heyecanıyla çıkar. Dün geceki programı alelaceleydi, "hadi oyna, zıpla işte geldi yeniyıl!" modunda başladı ve çabucak bitti. Bir yılı böyle karşıladım. Umarım Demet bana uğur getirir:)
2011'de herşey gönlünüzce olsun!

NOT: Verdiğimiz kişi başı fiyat= Suada'da limitsiz balık+fasıl+oryantal  ile eşdeğer. Beklentimiz o yüzden yüksekti.

2 Yorum

  1. demet izlemek yerine verdiğiniz paraya değicek bisey yapsaymıssınız içimiz o kadar acımazdı.ama sen halinden memnun görünüyosun (:
    ne mutlu
    öyleyse hepimize mutlu yıllaaaaaar

    YanıtlaSil
  2. Sana da mutlu yıllaaar!

    Ne yapalım ben her yaptığımdan memnun olmaya çalışırım. Hiç değilse bloguma bir tecrübe yazısı çıkardım. Demet'in şarkıda dediği gibi "tecrübe konuşuyooooor!" :)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0