30 Ocak 2011 Pazar

Insomnia 70'ler Partisi İzlenimlerim...


Beck’s desteğiyle gerçekleşen ve her serisi merakla beklenen INSOMNIA dönem konseptli partileri devam ediyor! Geçtiğimiz cumartesi akşamı (22.01.2011) The Hall’de serinin 2. bölümü olan 70’ler gecesi düzenlendi. Efes Pilsen Blog Yazarı olarak partiye davetliydim ve gece boyunca çok eğlendim, renkli izlenimler yakaladım. Hatırlarsınız iki ay önceki partide 60’ların asaletine kapılmıştım. Şimdi de 70’lerin cazibesine dayanamadım.

Dönemin disko çılgınlığını temsil eden kıyafetlerden söz etmeden olmaz. Pek hazırlıklı olmasam da girişteki aksesuar standı imdadıma yetişti ve kafama taktığım perukla bir anda dönemin  afro saç stiline uydum:)
Beatles grubu üyesi John Lennon’la özdeşleşen küçük yuvarlak camlı gözlükler de tarzımı tamamladı.(bkz. soldaki fotoğrafta ben)

Eski yılları tüm detaylarıyla hissettiren partide Dj Murat Beşer, 70’lere ait unutulmaz hitleri çaldı. Abba, Bee Gees ve Boney M. gibi harika grupların altın çağını yaşadığı; Grease, Hair gibi kült müzikallerin ortaya çıktığı 70’ler,  müzik alt yapısındaki sadelik, kalite ve özgünlükle günümüz müziğine fark atıyor bence.


Ünlü aktör Jack Nicholson'ın fotoğrafıyla kaplı olan duvarın önünde poz verdim:)


Girişteki görevlilerin dönemi yansıtan kıyafetleri göz alıcıydı:)



Gecede durmadan dans ettik. Romantik bir parça çalmaya başlarken (örneğin:Bésame mucho ) yapay yağmurla ıslanmamız ve sonrasında çalan başka bir şarkıda  karlar içinde kalmamız gecenin sürprizlerindendi:)


Dönem kıyafetleri, güzel müzikler ve perdeye yansıyan sanatçı videolarıyla da birleşince o yıllar yeniden canlandı.


Dönem konseptinin yanında her partiye özel sürprizleriyle de ses getiren Insomnia’nın mesajı her zamanki gibi evrensel bir nitelik taşıyordu: Temelleri ilk kez 70’lerde atılmaya başlanan “Çevre Bilinci”. Girişteki stanttan alabildiğimiz can simidi şeklindeki kolyeler ve mekanın girişine parkedilen o yıllara ait bir araç güzel detaylardandı. 



İlerleyen saatlerde mekandaki kalabalık daha da arttı ve partiden herkes dans etmekten yorgun düşmüş bir halde çok mutlu ayrıldı. Geçen yaz 80’ler partisine de gitmiş biri olarak bu 70’lerin kendine has apayrı bir havası olduğunu söyleyebilirim.



Çıkışta ertesi gün rahat bir uyku geçirmemiz için uyku bantları dağıtıldı. Eve dönerken kafamda 70’lerin  eskimeyen dans hiti Bee Gees’ten Staying Alive çalmaya devam ediyordu:)

Siz de geçmiş yılların büyüsüne kapılmak müzik, sürpriz hediyeler ve görsel show’lar ile zamanda yolculuk etmek için bence ne giyeceğinizi şimdiden belirleyin ve önümüzdeki aylarda yapılacak Insomnia 80’ler partisinde yerinizi alın!

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0