27 Şubat 2011 Pazar

Bir parti klasiği: Oldies But Goldies


   Haftanın en güzel haberlerinden biri hiç kuşkusuz Babylon yönetimi tarafından Oldies But Goldies partilerinin 26 Şubat'tan itibaren yine +18 olduğunun açıklanmasıydı. Kimsenin iyi müzikten mahrum kalmaması için sponsorlarla birlikte bazı fedakârlıklar ve yeni düzenlemeler yapılıyormuş. Bence de 18-24 yaş arasındaki benim de dahil olduğum grup, bu yasaklara isyan etmeli! Düşünsenize eğer 24 yaşın altındaysanız sırf bu tarz partilere değil, kışın Blues festivale ya da bahar ve yaz aylarında yapılan en güzel müzik festivallerine (one love, freshtival)  girememe durumunuz var. Gelen yoğun tepkilerden çekinmiş olacaklar ki Babylon yönetimi sırf OBG için yeni düzenleme yapmış ve yaş sınırını eski sisteme getirmiş.


   Geçmişte kalan günlerin enerjisini yeniden bedenimizde hissettiren dün akşamki Oldies But Goldies partisine değinecek olursam eğer; hiç eskimeyen isimleri ve unutulmayan şarkıları Murat Beşer ve Mabbas’ın maharetli DJ setleri ve Engin Eraydın’ın etkileyici görselleriyle yeniden hatırladık ve durmadan dans ettik. Michael Jackson'ın ölümsüz hitleri ve özellikle "Thriller" ile kendimizden geçtik. Babylon programının vazgeçilmezi olan bu partiler her ayın son haftasında yapılıyor. ABBA, Madonna, The Cure, Depeche Mode gibi efsanevi isimleri dinleyebildiğimiz bu parti serisini çok seviyorum. Girişte herkese farklı renklerde gözlükler hediye veriliyordu. Ayrıca fotoğraf da çektirip anında teslim alabiliyordunuz.


Azra Akın sürprizi...
İlerleyen saatlerde daha da kalabalıklaşan Babylon'da sigara içen arkadaşla beraber dışarı hava almaya çıkmıştım ki kimi gördüm dersiniz...
Kapıdan içeri Azra Akın ve arkadaşları giriyor!  Ben "O mu acaba?" diye düşünürken çevreden  "Aaaa Azra geldi!" fısıltıları durumu farketmemi sağladı.  Twitter'da anında haberi paylaştım ve @rahatyazar hani fotoğraf? mentionları gelmeye başladı. O kalabalıkta kendisini rahatsız etmek istemedim. 2009 yılında Cihangir'de de onu görüp fotoğraflamıştım. (bkz. blog arşivi) Kapıdan içeri girdikten sonra da gözden kayboldu zaten.

Bir hafta sonum da böyle geçti. Herkese iyi haftalar!

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0