26 Haziran 2011 Pazar

Mezuniyet Gecesi'nden Notlar...

  4 yıl ne çabuk geçti anlamadım ve üniversite hayatımın sona ermesi hala inanılır gelmiyor. Öyle ki son ana kadar sınava girdim neyse ki kurtuldum bitti gitti. Benden tavsiye, bitirme projenizi yapacağınız arkadaşı da iyi seçin. Benimkisi tüm işi bana bırakmıştı.

 Çarşamba akşamı balomuz vardı. Suada ardından Reina'ya yatla geçiş gibi vaadleri olan bir davetiye cebimizde yola çıktık. Suada kısmı kokteylle başladı. Arkadaşlarla bol bol fotoğraf çekildik denize karşı.
 
 Aynı amfilerde vizelerle, finallerle boğuştuğum tüm arkadaşlarımla şimdi bir eğlencede buluşmak ve artık sona gelmiş olmak mutluluk verici:)
Takım elbisemin içine kravat takmamak için-zaten bağlayamam-sanki kravatlıymışım gibi gözüktüğüm bir gömlek giydim. (solda) 

Kızlar rengarenkti ve çok şıktı. Hepsi bu gece için özel hazırlanmış ve günler öncesinden kimin hangi renk giyeceğini soruşturmuşlardı. Neyse ki korktukları gerçekleşmedi ve kimse pişti olmadı.

Balo salonuna geçtik. Son dönemin hit parçaları çaldı.  Bolca dans ettik. Bir ara canlı müzik de vardı ama sonrasında her kitleye uygun Ankara, Karadeniz havası vb. parçalar çalmaya başladığında yerime oturdum. Finale doğru sahneye mezuniyet pastamız geldi ve alkışlar eşliğinde pasta kesildi:)

  Beklediğimiz-söylendiği gibi-yatla değil, adaya geçtiğimiz tekneyle Kuruçeşme'ye döndük. "Reina'ya geçişte sorun var Sortie daha uygun oraya gidin" deseler de kimse söylenenleri duymadı ve tüm mezun kalabalığıyla birlikte Suada çıkışı (saat 01:00'e gelirken) Reina'ya gittik.

Reina'da o gece başka üniversitelerden de mezuniyet kutlaması yapan gençler vardı bizim gibi:)

Güzel boğaz manzarasını görmemizi ses yalıtımı için koyulan dev perdeler engelliyor ne yazık ki. Perde de olsa zaten ses seviyesi düşük Reina'da. Klupte çok çalan ve herkesin dans ettiği parça kuşkusuz Ajda ve Tarkan'ın Yakar Geçerim'i.  Demet Akalın eller havaya şarkısı çaldı. Biz oradayken Akalın kulübe gelmiş, Dj o an çalıp selam çaktı anlaşılan:)

Yazımın başında yılların akıp geçtiğini anlayamadık demiştim ya bu gecede de saatler nasıl geçti anlamadan eve döndük. Bundan sonrası ben ve arkadaşlarım için güzel olur umarım. Hayat şimdi başlıyor...

2 Yorum

  1. Mezuniyet ah ne hoş bende mezun olacağım günü iple çekiyorum senin adına sevindim umarım bundan sonrada hayatın istediğin gibi gider :) Takım elbise ve sen olmuşsunuz beğenildi. :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Okyanusss darısı başına:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0