16 Haziran 2012 Cumartesi

Ahu Yağtu'dan AU Vintage İçin Özel Lansman

   
  Perşembe akşamı Nişantaşı Beymen Blender'da çok özel bir davet...
Ahu Yağtu 2012 sonbaharda görücüye çıkacak ve auvintage.com'da yer alacak tasarımlarını bir partiyle tanıtıyor. Elimde fotoğraf makinemin bulunduğu çantayla Beymen kapısına vardığımda, geniş güvenlik önlemleri fotoğraf için iznim olmadığını söylese de son anda izin koparıp asansörle partinin yapıldığı teras katına çıkıyorum. 
  Baştan belirteyim bu davet basına kapalı. Ahu Yağtu objektifime poz vermeden önce beni tanıyan pr ajanslarından onay aldı.  Oysa ki ben ilk onayı Cem Yılmaz'la tanışıp konuşarak almıştım zaten. 
  Ahu Yağtu, yine canlı renkli, uzun, güzel bir elbise giymişti. Hamilelikte bile nasıl şık olunacağına dair ders verebilir kendisi. 

Basına kapalı gerçekleşen davetten hiçbir yerde okuyamayacağınız çok özel izlenimler...

  Bir gün evvel Nişantaşı'ndaki davette tanışmış olduğum Cem Yılmaz'la yeniden göz göze geldiğimizde "Evet ben yine o blogger!" diye muhabbete girdim. Kendisi ara sıra bir kenarda oturdu ve uzun süre konuklarla ilgilendi, eşiyle fotoğrafçılara poz verdi. Tabi ikinci kez karşılaştığımızdan Cem Yılmaz'la muhabbetim biraz daha ilerledi ve bana "Blogda hangi konularda yazıyorsun?" dedi. Ben de anlattım adresimi verdim. Ülkenin en popüler adamıyla tanışmak çok garipmiş. Stand-up gösterilerinde blogger esprisi yaparsa hemen üstüme alınacağım:)

                                               Ahu Yağtu - Stare Akdilek

                                       Ayşe Boyner, Metin Gürsoy, Tolga Sezgin

 Ayşe Boyner Dj kabininde gerçekleştirdiği performansla ilgi çekti ama ben daha hareketli dans-disko parçaları çalmasını isterdim şahsen. 





                                                          
                                                           Hakan Öztürk


                                         Simay Bülbül, Bade İşçil, Umut Eker


Issız adaya düşsem Buğra'yı istemem
 Gecenin ilerleyen saatlerinde Bade İşçil'i  arkadaşlarımın yanında görüp fotoğrafladım ve o da telefonunu çıkarıp beni instagram programına yükledi:) Konuşmaya başlamışken Kuzey Güney dizisindeki rol arkadaşı Buğra Gülsoy'la gerçek hayatta da aşk yaşadığı söylentilerini sordum hemen. Şakayla karışık verdiği cevabı aynen aktarıyorum: "Issız adaya düşsem bile yanıma almam ıyyy!" Yanlış anlaşılma olmasın tabiki arkadaş olarak çok seviyor kendisini. Dizi sezon finali çekimlerini tamamlamak üzereymiş ve Bade'nin olduğu sahnelerin çekimi bitmiş. 


                        Koray Caner, Hakan Adil, Deniz Eslek, Tufan Pehlivan


              Bade İşçil ve Ayşe Boyner gecenin sonunda dans ederken böyle poz verdiler:)

AU Vintage Partisi Hakkında Kısa Notlar...

-Geceye özel hazırlanan  rengarenk smirnoff kokteylleri süperdi bayıldık.
-Davette dağıtıldığı söylenen Ahu Yağtu tasarımı limitli sayıdaki özel vintage konseptli alışveriş çantalarından alamadığıma üzgünüm, sonradan öğrendim. 
-Cem-Ahu çiftini magazin programlarındaki gergin ifadelerinin aksine iki gün üst üste canlı izlemiş biri olarak, birbirlerine gayet yakışan, pozitif, güzel bir çift olarak gördüğümü bilin isterim.
-Davette Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in danışmanı olduğunu söyleyen biriyle konuştum ama bana tam adını söylemediği için burada bahsedemiyorum. Hükümetle bağlantılı parti ajanları var etrafta. Güzel bir açılım!
-Bu özel gece, sanki arkadaşlar arasında yapılan bir evin balkonundaki teras partisi gibiydi. Ben gitmeden önce mini defile ya da daha çok sergilenen kıyafetler hayal etmiştim. Şimdilik buradan takipteyiz: http://auvintage.com/

AU Vintage alışveriş sitesinin açılışından önce elbise ve aksesuarlar sadece Beymen Blender'larda satışa sunulacak. Haberiniz olsun. 

Davete katılanlar yani benim gözüme takılanlar:
Manga solisti Ferman, Günsel Ülkü, Gül Ağış, Hakan Yıldırım, Vahit Çelik,Batya Kebudi,  

                                                         Eda Güngör

                                                      Emir Sarısaç

                                          Simay Bülbül


                                                           Tuğba Kuzdere


                                 Hakan Yıldırım - Duygu Şenyürek

2 Yorum

  1. CNM HARİKA POST OLMUŞ ELİNE SAĞLIK BİZİM TOPLU FOTOLARDAN BANADA GÖNDERİRİMSN VEYA BENİM OLAN HEPSİNİ==) duygusenyurek@gmail.com
    sevgilerrr

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler:) Senin olan hepsini atacağım;)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0