2 Haziran 2012 Cumartesi

İstanbul Life & Svarovsky Vodka Partisi

Mi Chico Latino by Geri Halliwell on Grooveshark

29 Mayıs Salı gecesi Sedef Adası'ında özel bir davetteydim. Türkiye'de üretilen Svarovsky Vodka'nın altın serisinin tanıtımı için İstanbul Life tarafından "yaza merhaba" partisi niteliğinde bir gece düzenlenmişti. 


İş adamı Tarhan Telli, oyuncu Başak Sayan ve cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Rita Fink ile aynı teknede olmamız ve beni fotoğraf makinemle görünce paparazzi sanmaları tam komediydi. Başlangıçta tedirgin gözlerle baktılar, aralarına tesadüf eseri sızmış bir yabancıydım. Sonrasında tanıştık ve onları kendi halinde bir blog yazarı olduğuma ikna ettim:)


Teknenin sürati içmeden sarhoş etti. Başak Sayan şiddetli rüzgara dayanamayıp içeri geçmişti ve o sırada Rita Fink de dümenin başına geçti. Concept Marine kurucularından Moris Algazi (solda) bulunduğumuz yatın İtalya'da üretildiğinden ve bir süre orada bulunduğundan bahsetti. Dalgalanan İtalya bayrağının nedenini anlamış olduk:)

  
Beraber yolculuk ettiğim isimleri unutamazdım. Aynı teknede Yaşam Danışmanı Şah Yaycı da vardı. Onlarla  adada yeniden karşılaştık. 
Adaya vardığımızda yağmur çiseliyor,  masalarda büyük şemsiyeler açılmış kenarlarından sular damlıyorken sönük bir gece olacağını sanmıştım ama yanılmışım. 

Pek geniş olmayan bir alan, deniz kenarı serinliği, aperatifler, sınırsız votka, devamlı gelen shot ikramları. Bu arada Sedef Adası güzelmiş yani gece karanlıkta pek anlamasam da ortam iyiydi.

İstanbul Life icra kurulu başkanı Mehmet Yılmaz yağmur altında sahnede “Batsın Bu Dünya” şarkısını yorumladı ve herkesi çok eğlendirdi. Söylediği şarkılar geceye hareket getirdi diyebilirim.

 Sahnede bir ara  pop şarkılardan potpori vardı sanki ve tüm eller havaya şarkılardan sonra dört Romen kızdan oluşan ünlü Amadeus grubu sahne aldı. Zaten yağmur kalmadı, hemen şemsiyeler kapandı ve eğlence tavan yaptı.

Dönüşte sıkıntı yaşamamak için saat 01:00 olmadan hemen Kalamış’a giden tekneye bindim. Dalgaların etkisiyle uyumuşum, zaten adaya giderken de uçacaktık rüzgardan.

Ölümden Döndüler!

Söylemezoğlu Meşrubat’ın sahibi iş adamı Mustafa Söylemez, bu tanıtım gecesinden dönüşte Ataköy Marinaya  gitmek üzereyken bindiği teknenin Büyükada yakınlarında kayalıklara çarpması sonucu yaşamını yitirdi. İşin garibi Başak Sayan ve arkadaşları gecenin bitiminde bu tekneyi kaçırdıkları için hayıflanmışlar. Sabah kaza haberini duyduklarında Başak Sayan twitter sayfasına şöyle yazdı: Hayat böyle iste. Bir an bir partide eğlenirsin sonra yoksun...


3 Yorum

  1. Bana artık hiç parti davetiyesi gelmiyo, sanırım hamileyim diye :/ ama bilmiyorlar ki hiç farketmez, gene de herkesten daha çok eğlenebilirim :))

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bana da hepsi için gelmiyor, aslında eksik bırakmamamız lazım blogger olarak:)

    YanıtlaSil
  3. Erkek Modasını yanstıtan ve yeni açılmış olan blogumda başlattığım çekilişte stilini en iyi yansıtacak erkek Swatch SUOZ136 kodlu ürünü kazanacaktır. Katılmak isterseniz:

    http://erkekgiyimtrendleri.blogspot.com

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0