7 Ekim 2012 Pazar

Adidas All Originals Party @Hasköy

Tarih 6 Ekim Cumartesi...

İstanbul yine sokaklarda. Birçok yerde konserler ve partiler varken, biz sokak kültürü temasıyla, moda, sanat ve tasarımı birarada sunan, adidas Originals'ın eski Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleştirilen partisine gitmeyi tercih ediyoruz. 

Davetli listesindeki adımı işaretlettirip hemen parti alanına doğru ilerliyorum. 
Hasköy'ün ortamı bana her zaman ilginç geliyor, bence özel bir atmosferi var. Geçen sene aynı mekanda düzenlenen bir partide boks maçı bile izlemiştim. (bkz. şurada) O zaman kasım ayıydı ve paltolarlaydık bayağı serindi içerisi. Dün akşam ise yazdan kalma bir gün vardı. Festival sezonunun azalarak da olsa hala devam ediyor olması güzel...



Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın bana özel gelen bir yönü de mekanın girişindeki upuzun  ve sonuna ayna yerleştirilen dumanlı karanlık koridoru-hatta son bölüme rengarenk adidas bağcıklarını dekor olarak tavandan sarkıtmışlar-o bölümde de hemen bir fotoğraf çekildim:) Bu arada adidas severlerin hatıra olarak o bağcıkları söküp ceplerine atmaları gözümden kaçmadı. 


Fotoğraf çekimi yapılan bir yer vardı ve 30 saniyede hemen çekildiğiniz fotoğrafı alabiliyordunuz. Ben de en üstte gördüğünüz fotoğrafı o şekilde aldım. Kafanızı kaldırıp havaya baktığınızda kuşkusuz en dikkat çeken şey: represent fashion. Üstteki fotoğrafta gördüğünüz gibi moda tasarımcıları, moda bloggerları, stilistler, modeller... hepsi üzerilerinde adidas Originals koleksiyonundan seçkilerle poz vermişler. Güzel fikir!


Represent fashion duvarına poz veren modellerden Begüm Yılmaz, Ali Tank ve Didem Soydan da objektifime takıldı. Arkada stil danışmanı ve model Umut Eker de çıkmış:) 


Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Mesude'si gerçek adıyla Nilperi Şahinkaya da partideydi:)


Selim Siyami Sümer, Güntaç Özdemir

Hakan Adil, Tufan Pehlivan


Partideki bölümler hakkında:
-Girişte sağda Lastik Papuç'un represent street alanı vardı ve başkan Can Soylu ilginç tarzıyla dikkat çekiyordu.
-Half Pipe'da tırnaklarına oje süren kızlar görünce gözümü yan taraftaki dövmeciye çevirdim. 
-Represent design bölümünde ilginç sergiler vardı ve kaykaycılar, bisikletli gençler akrobatik şovlar yapıyordu. 



Müzik hakkında:
-Ses sistemi daha güzel olabilirdi ama fabrika ortam akustiği biraz boğucu ve gürültülü olabiliyordu. Fakat gelen kitle iyi olduğundan ve herkes eğlendiğinden o eksiklikleri görmezden gelebiliriz. 
-Sapan, Solardip gibi grupları kaçırdım ama Efes'in festival ve partilerinden hayli aşina olduğum ve 2010 yılında One Love'da röportaj yaptığım Multitap'ı baştan sona dinledim. Sevilen parçalarıyla bizi güzel eğlendirdiler. 
-Mark Ranson'la dans ve coşku artmışken asıl beklenen isim Sam Sparro'yu çok az dinleyip alandan ayrıldım. 

Kimler vardı?
-Fotoğrafta gördüğünüz isimler dışında popçu Tan, oyuncu Kenan Ece, ünlü fotoğrafçı Tamer Yılmaz, köşe yazarı Oben Budak, Onur Baştürk...

Hatırladıklarım bu kadar. Daha aklıma gelirse yazarım ama şunu söyleyeyim gidilebilecek en 'orjinal' partilerden biriydi!

2 Yorum

  1. Bu sene gidemedim maalesef, seneye artık inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Somebody necessarily lend a hand to make severely posts I would state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the analysis you made to make this actual publish extraordinary. Excellent task!

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0