21 Nisan 2013 Pazar

Hatice Gökçe tasarımları Room'da

 Perşembe akşamı erkek giyiminde baharı kutladık. Fark yaratan tasarımlarıyla beğendiğimiz Hatice Gökçe, 'Trans' adlı 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonunu Teşvikiye Room'da düzenlenen bir davetle tanıttı.  

Bu etkinlik aynı zamanda şehrin en taze online erkek dergisi Adamintown'ın moda temalı ilk davetiydi. Daha da farklı, yepyeni konseptli partiler beklediğimi söyleyeyim buradan.
Derginin kurucu ekibi moda editörlüğü ve dergicilik konusunda  başarılı isimler Alexander ve Oben olunca beklentiler yüksek. 

Küba'li barmaid&model Tsunami nin elinden mohit
Partide mojito, Corona (bira) ve Perrier (soda) ikramları bize eşlik etse de kapanış saati 21:30 olarak belirlenmişti. Her etkinlikte olduğu gibi ayrı bir kesim-neredeyse herkes- sigara odasında toplanmıştı. Sağolsun  Başak Dizer Fransez birşeye ihtiyacımız var mı ve aç mıyız diye hep sordu ve ilgilendi. Kendisi iyi bir ev sahibi.  Deniz Marşan'la birlikte açtıkları Room, moda tasarımcılarını bir çatıda buluşturuyor. Geçen ay ikilinin  Sofa Hotel'de düzenledikleri parti de çok güzeldi. Room etkinliklerini ve çalışmalarını ilgiyle takipteyim:)




Dj Sinan Uçan'ın müzikleriyle renklenen davette Tanem Sivar, Emre Ertürk, Metin Gürsoy, Lara Sayılgan, Özgür Masur, Esin Övet gibi tanıdık isimler de vardı. 
Hatice Gökçe tasarımlarını incelerken vine'la görüntüledim.
Farklı fotoğraflar ve detaylar: http://www.adamintown.com/roomda-hatice-gokce-ruzgari/


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0