6 Nisan 2013 Cumartesi

Magazin haberlerinde kendimi görünce...

 Magazin gündemini takip ettiğim, bu blogdaki popüler etkinlik yazılarımdan belli oluyordur ama bir sabah (geçtiğimiz cumartesi) Hürriyet Kelebek'i açıp üçüncü sayfada kendimi görünce yine de şaşırdım. 





Haftalar önce Nilperi ile Elio'ya giderken Nişantaşı'nda biri fotoğrafımızı çekmişti. O fotoğraf 30 mart'ta çıkan neredeyse tüm gazetelerin magazin sayfalarında yer buldu. 

Bu olaylardan neler çıkardım?
-'Görüntülenen ikili soruları yanıtsız bıraktı', 'patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı' gibi kalıpların tüm haberlerde kullanıldığını,
-Haberi yazanlar, 'İkili gecede X mekanda eğlenceye devam etti' gibi eklemeler yapabiliyor. Örneğin ben o akşam Elio'dan sonra eve gitmiştim. Haberde geçen Scotch'a gitmedik. 
-Nişantaşı Atiye Sokak bölgesi, özellikle Sess bar civarında paparazzilerin hazır beklediğini anladım. 
-Bazı gazeteler ve internet siteleri 'kaçamak gecesi', 'aşk dakikaları' gibi komik başlıklar atmış. Abartısızca haber yapan Hürriyet içlerinde en doğrusu onu anladım. 

İşte böyle... Blogger olarak gazete haberlerinde çıkmıştım ama böyle magazinde görülmem garip oldu.  Bazen ünlüler bıkkınlık geçirip boşuna isyan etmiyor yani onlar için kolay olmasa gerek:)


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0