12 Nisan 2013 Cuma

Karaköy'de yeni bir otel 'The Haze'

Büyük değişim geçiren Karaköy'de neredeyse her gün yeni bir mekan açılıyor. 10 Nisan Çarşamba günü de mekanist ekibinin davetiyle The Haze Otel'in açılışındaydım. 

Otel'in üst katlarında Galata Kulesi ve deniz manzarasının olması iyi. Ayrıca her yere yakın olan merkezi konumunu da düşünürsek  özellikle turistler için çok cazip bir otel olmuş.


 'Issız Adam' filminin çekildiği Asmalımescit'teki Leblon restorantın sahibi, ünlü şef Arda Türkmen'in 'Forneria' adlı yeni restoran-bar'ı da bu otelin alt katında bulunuyor. Zaten açılış partisi de orada gerçekleşti. Restoranda özel bir taş fırın bulunuyor ve bu fırında nefis İtalyan pizzaları yapılıyor.  Forneria (portekizcede fırından çıkan yemek demekmiş) hakkında detaylı bilgi için mekanist blog'a tıklayın. 


Gece boyu süren kutlamayla Karaköy'deki bu yeni otele hemen ısındık. Tabi menüyü incelemek ve lezzetleri tatmak için ayrı bir Forneria programı yapacağız. 

Bu arada şef Arda Türkmen'in aç karnına bakmanızı tavsiye etmediğim popüler bir ınstagram hesabı var: instagram.com/ardaturkmen
Sosyal medyayı bu kadar özenli kullanması diğer işletmecilere örnek olmalı diye düşünüyorum. 
Açılış partisinden 6 saniyelik detay...
Adres:
Necati Bey Caddesi No:38 
Karaköy
0212 293 9955



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0