20 Nisan 2014 Pazar

Check-In yapmaya gittik


Çarşamba akşamı 4sqDay etkinliği için Beyoğlu Mürekkep'teydim. Bu etkinlik Türkiye'de 3. kez gerçekleşti


Girişte cupcake'ler, rozetler, stickerler dağıttılar. Rozetlerden sınırlı sayıda dediler ama ben bir avuç aldım:) Yakamıza ismimizin yazdığı etiketleri yapıştırdık. 


Danssız eğlence ortamı

-Mekanda dinlet.io uygulaması ile kendi seçtiğimiz şarkıların çalıyor olması iyiydi. Bir anlamda jukebox olayına girdik. Belirli saatten sonra koltukları kaldırıp Mürekkep'in ortasına perde çektiler ve club havasına girildi. Dj de çıktı ama herkesi en mutlu eden yine kutumubu standıydı. Şapka, maske ve gözlük gibi aksesurları takıp fotoğraf çekildik. Fotoğrafları görenler eğlencenin tavan yaptığını düşünebilir. 



Ödüllü oyunlar

-Biraların fiyatı saate göre değişkendi yani bu kutlamada daha çok shot hediyeli oyun beklerdik. İlk 50 check-in'e üretsiz shot ve tweet yarışmalarıyla da bir çifte konser bileti verildi. Bir tweet atma yarışmasında tişört kazandım ve bu benim için ilkti. Çekilişlerde şansız oluyorum genelde ama bu sefer hızlı davrandım:) 

-Kızlar erkekler çoktu ama flörtöz ortam yoktu. Ajans çalışanları ve geek tipler doluydu. Foursquare ülkemizde gittiğin yeri ifşa etmenin dışında, aslında gittiğin yerde bulunanları görmeye ve yeni insanlar tanımaya da yarıyor. Partide de bu hava yakalansa daha renkli olabilirdi. Bizdekinde tanıdık yüzler dışında pek fazla yeni tanışmalara vesile olduğunu duymadım. 

-Üst katta da Curcuna adlı mekan var. Kafe pi grubunun kitlesi çok genç olmasına rağmen bir türlü mekanlarına gidememiştim. Mürekkep'i görmüş oldum. 


ilk ve son fotoğraf: Naim Salman

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0