19 Nisan 2009 Pazar

bir cumartesiye kaç program sığar?

Bugün bonus saçlarıma veda ettim:) Ani bir kararla berbere gidip traş oldum. ŞURADAKİ nedenden dolayı uzun süredir traş olamıyordum. Soldaki fotoğraf da fransız sokağına gittiğimiz gün çekildi. Jöleyle iyi olsa da her gün kafa ıslatmak adamı sinüzit yapıyor. Şimdi çok rahat:)

Dün ise benim için fazlasıyla yoğun bir gündü. Sabahın köründe okulda imalat dersine girdim. Öğlen de avrupa yakasında istiklal caddesinde bir aşağı bir yukarı yürümekten yoruldum.

Haftalık köşe yazıları yazdığım site (gazeversite.com) bir tanışma toplantısı düzenleyeceğini mail yoluyla bildirmişti. Bunun üzerine belirtilen saatte kararlaştırılan buluşma yerine gittim. Herkes ben mi? Kimse yok. Gittiğim saatte sitenin editörü olan arkadaş da gelmeyince ona telefon ettim. Biraz gecikeceğini söyledi.

O gelene kadar biraz oyalandım. Sanırım benden başka maillerini kontrol eden yok. Kızlardan geleceğini söyleyen biri varmış. Belki gelir diye editör arkadaş gelince bir müddet o kızı bekledik. Gelecek olan telefon eder. O da aramayınca ben editörle oturup sohbet ettim. Sitenin gidişatı ve yapılabilirlikler üzerine konuştuk.

Konuşurken telefon edenler, maili yeni görüp toplantıya gelme kararı verenler oldu ama bizim görüşmemiz bitmek üzereydi. Bir dahaki sefere son anda değil hatta bir hafta öncesinden verilecek haberle başka bir tanışma toplantısı organize edecekler. Zaten ilk buluşmalara katılım nedense hep az olur. İnsanlar kimsenin gelemeyeceğini düşünüp, ciddiye almazlar. Sayemde ilk toplantı gerçekleşti. Bunu öğrenenlerle birlikte bir dahaki toplantıya katılımın yüksek olacağını düşünüyorum.

Akşam üstü de başka bir yerde doğum gününe davetliydim. O saate kadar ne yapacağım diye düşünmeye başladım. Anadolu yakasına geri dönmem saçma olurdu. Sonra bir arkadaşı gördüm ve onunla beraber İstanbul Film Festivali gösterimlerinden birine girdik. Koca istiklalde yoğun kalabalığın içinde filme girmek üzere olan bu arkadaşa rastlamam büyük şanstı! 90 dk'lık rumba adlı film hayli enteresandı. Zaten bu festival filmleri garip oluyor.




" filmden bir kare"

Filmden sonra doğum günü kutlamasına gittim. Son vapura yetişmek için pastalar geldikten sonra kalktım. Zaten benim liseden bir kız arkadaşımın arkadaşının doğum günüydü:) Masaya anca sığdık. Kızlar lavaboya gitmek için kalkarlarken aradan sıvışıp karambolde mekanı terk ettim. ( Gitmeden veda faslı yaptım tabiki. )


Ayrıca gazeversite için bir ünlüyle röportaj yapmam lazım. Çalışmalara başladım. Yüz yüze olmasa da mail yoluyla online bir röportaj gerçekleştirmeliyim. Böyle bir şans yakalarsam burada da yayınlarım artık. Zaten blog formatım değişti. Daha gerçekçi olma adına olayları resimlerle belgeliyorum. Başka önerisi olan varsa yazsın.

3 Yorum

  1. Bende sinir oluyorum heryere geç kalan insanlara. Madem geç kalacaksın organizasyonunu düzgün yap.

    YanıtlaSil
  2. haha o kız kim ya acep? :D

    YanıtlaSil
  3. yejades sen biliyorsun kim olduğunu:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0