1 Nisan 2009 Çarşamba

biri beni gözetliyor


Bu fotoğraflarım 1 sene öncesine ait. O zamanlar rahatyazar adında bir blogum yoktu.
Eylülde "ahmet01" adında bir sayfa açtım. Baktım ki çok basit bir alan adı. Yazacak konu bulamıyor, oradan buradan aldığım resimleri sayfama ekliyordum. İlk kez blog yazacaktım...

"ahmet01" deneme süreciydi benim için...

Aralık ayında blog kayıtlarımı başka bir alan adıyla yayınlamaya ve formatı biraz değiştirmeye karar verdim. Adresimde "ş,ğ,ç.." gibi türkçe karakterler olmamalıydı ki sayfama erişim kolay olsun.

Hiçbir şekilde kimlik belirtmeden yazmak ne güzel olacaktı. Öncelikle rahat olacaktım.



Bugüne geldim. Farkettim ki kendime ait sadece bir haber fotoğrafım var blogumda. Aslında hiç rahat değilim:) Çoğu arkadaşım beni okuyor,hatta bazıları yazmam gereken konulara müdahele ediyor.

Moda blogu yazan kişilerin sayfalarına koydukları resimlere bakarken bugün dikkatimi çekti. Kimileri kendi odasının resimlerini bile sayfasına koymuş. Özel hayat kalmamış. Yakında millet odasına kamera yerleştirip blogunda canlı yayın yapacak. Aslında hiç fena fikir değil ama benim odam izleneceğine bir akvaryumdaki balıklar izlense kişilerde aynı etkiyi yaratır. (Monoton olaylar bir müddet sonra bayar...)

Konuyu BBG olayına getirdim. Düşünsenize ahmet01 adında bir blog açmışım zamanında. Aynı BBG evindeki lakaplar gibi. 09 ali , 10 elif tarzı isimler vardı ya o aklıma geldi birden...Baştaki sayılar yarışmacı numalarıydı. Program bayağı ilgi görmüştü. Durmaksızın kavga eden tipler genellikle haftanın birincisi olurdu.
Ekranın altında şerit halinde yarışmacı resimleri ve numaraları geçerdi. Aynı benim üstteki resimlerim gibi(!)

Sevgili okuyucularım haftanın birincisi olmak için oylarınıza ihtiyacım var. Numaramı yazıp tüm operatörlerden XXXX'e mesaj atın;)

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0