8 Haziran 2009 Pazartesi

kızların ilişki dönemindeki yorumları


Kızları anlamak zor ya da onların çoğunu kandırmak çok kolay.

Geçtiğimiz hafta, okuldan iki kız arkadaşım, birer erkek arkadaş edindiler. Artık onların da birer sevgilileri vardı. El ele tutuşup yürüyecekleri, fırsat buldukça yiyişcekleri-hepsi için demiyorum tabi-kısacası herkese anlatacakları bir konuları olmuştu.

Bir tanesi diğer arkadaşlarına mutlulukla şöyle diyordu:

"Yaa arabası var, fabrikaları var... Ama çok çapkın çocuk!"

Hatta MSNde, arabesk sözler bu kızın yeni nicki olmuştu:

"Aşkımız bir günlük değil, bir ömürlük olsun..."

Kızlardan diğeri maço seviyor. Mafya görünüşlü bir tip bulmuş.

"Yaa var ya adam gibi adam derler ya öle yani. Bu seferki çok farklı."

Bahsettiğim ilk kız insan kullanmayı seviyor. Zaten en başta çocuğun mal varlığına tav olmuş. Hayatının aşkını bulduğunu sanarak çok hava yapmıştı. Çocuk dayanamamış kızı bırakmış. Şu sıralar etrafındakilere "Lütfen bana o kızdan bahsetmeyin." diyormuş. Kız da zaten ilk günden okul kapısı önünde çocukla el ele tutuşarak "İşte ben şu sıralar bir ilişkiye başladım. Boşta değilim. Cümle alem görsün de çatlasın!" triplerindeydi. İlişkiden bir hafta sonra, gene aramıza girdi. Baktık bu sefer el kol boşta. Şimdi herkes onun nasıl terkedildiğini konuşuyor. Çok yazık...

Diğer maço seven arkadaşımızın durumu daha vahim. Vadiden çıkmış kurt misali gezen, ağır başlı sözde 'adam gibi adam' bizim kıza yamuk yapmış. Kız şu an "Hiç kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin." diyor. Biten ilişkisi ardından da konuşmuyor. Harbi 'adam' dediği kişiye şu an 'madam' diyecek halde.

Bir hafta boyunca bu iki kızdan, beraber oldukları kişilere övgüler yağdı. Şimdi (bir hafta sonra) yergiler, sitemler ve öfke dolu sözler yağıyor. 'Bir ömür' derken bir haftaya zor geldiler. Adam dediler darbe yediler.

Etrafta kız dolu. Bu doluluğun yarısından fazlası şu iki örnek kızı kapsıyor. Diğer dörtte birlik azınlığı ben istiyorum. O azınlıklar da genelde çoktan kapılmış oluyor ya nese :(

8 Yorum

  1. O dörtte birlik kısımdan bulursan haber ver lütfen:) Ya anlamayacak kadar karışıklar ya da bize hafif gelecek kadar salaklar, anlamıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu insanları hiç anlamıyorum. niye havaya giriyorsun ki? zaten en fazla 1 yıl çıkarsın birisiyle. tamam evlenecek olanlar 5 yıl bile çıkıyorlar ama böyle eğlencesine olunca iş 1 günde bile bozulabiliyor yani.

    YanıtlaSil
  3. müstehak olmasak, belamızı bulmuyoruz çoğu kez.. bazen de kader..

    YanıtlaSil
  4. Gold diggerlardan uzak dur ufaklık aradığını okulun kutuphanesinde bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  5. Dude I want to read your Blog but do not understand your language. it's really unfortunate..
    please replay if you understand english on atishaybio@gmail.com
    see my blog atishayjain.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Dude I really want to read your blog, want to know more about your life but unfortunately do not understnd your language. If you understand english plz reply on atishaybio@gmail.com n see my blog atishayjain.blospot.com

    YanıtlaSil
  7. if u want to read your my blog, you will use google translater:)

    YanıtlaSil
  8. bi kız olarak söylemek isterim ki,o kadr çok senin bu anlattıgın tarzda kız varkii kelimeler yetmez onları tasvir etmeye,ki ben onlara yaratık demek istiorum...yorum bile yapmak onlar hakkında yazık olur diye de ilave etmek istiorm..
    ha bana gelirsek nası bi kızım..bni tanımlamak zor=) o 4te birlik kısma kendimi dahil ederim lakin ahh kşke bide bnm sevgilim ilkellik derecesinde kıskanç olmasada!ahh ozmn benide farklı yollara,isyanlara sürüklememiş olurdu! genede senelerrrdir yuvrlanıp gdiorz!

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0