24 Eylül 2010 Cuma

Az kaldı blog canlanacak!

Günler süren durgunluğumun sebebi çarşamba günkü ders seçimimdi. Son senemde neredeyse her gün dolu. Fakat bir şekilde dengeleyip aynı dersten sürekli değil de farklı derslerden aynı oranda devamsızlık hakkımı kullanacağım.

Yazarlığını yaptığım Efes Pilsen Kurumsal Blogu için de yenilikler düşünüyoruz. Bunun için çalışmalara başladım. (bkz. solda dökümanlar) Ondan önce sırada 21. Efes Pilsen Blues Fest. var. 30 Eylül'de basın toplantısı olacak. 1 Ekim-6 Kasım tarihlerinde ülkemizde 20 şehirde toplam 24 konserle blues fırtınası esecek. Ben de bazı şehirlere gidip gözlemlerimi kurumsal blogdan aktaracağım. Festivalin bu yılki konukları; Kenny Neal, Mitch Woods & His Rocket 88s ve Samuel James.


Sürekli etkinliklere gidip yazmaktan başka markayı da çok iyi tanımam gerektiği için biranın tarihçesine kadar inmem gerekiyor. Örneğin; geçende bir arkadaş "Efes Pilsen" adının nereden geldiğini merak ettiğini söyledi. Markanın yazarıyım ya bilgilerimi denemek için bu tarz sorular sorabiliyorlar:)

Günler sonra bugün bloguma yazdım. İnsan güncellemeyince kendini iyi hissetmiyor, bir yerlere gitmedikçe de havadan sudan yazmak faydasız geliyor. Neyse, şimdi size haberleri verdim gerisi gelir...

4 Yorum

  1. Ders seçimleri herkesi mahvetti yahu!

    YanıtlaSil
  2. aynen ya istediğim seçmeli dersi alamadım kontenjan doldu diye:( 2 günü boş bırakayım derken cumartesim bile doldu!

    YanıtlaSil
  3. olsun olsun yoğunluk iidir. Başını kaşıycak vaktin olmasın :p olmasın ki boş zamanların değerini bilir. Benim gibi bunalıma girme sonra :D

    YanıtlaSil
  4. duyguseli blogunda benim bloga bağlantı vermişsin çok teşekkürler:) Ben de senin blogunu okumaya başladım;)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0