22 Kasım 2010 Pazartesi

Son günlerin en garip medyatik olayları burada! TOP-5

1-Uzaylı Modası
 
20 Kasım cumartesi gecesi Babylon'a Bomonti 45'likler Partisine gittim. Usta sanatçı Erol Büyükburç sahne aldı ve söylediği şarkılarla bizi coşturdu. Partiyle ilgili yazı ve fotoğrafları birkaç gün içinde yayınlayacağım. Şimdi anlatacağım konu başka.

Twitter'da da  benim partiye gittiğim gece espri konusu olmuş, aklıma geldi. Ben de yazayım dedim. Geçtiğimiz aylarda Kanalturk'te bir programa katılan Büyükburç, yüksek zekaya sahip olduğu için spermlerinin ajanlar tarafından çalındığını söyledi. "Yüksek IQ'umdan yararlanmak istemiş olabilirler" diyen sanatçının açıklamaları hayret verici. İzlemek isteyenler için videosu burada

Ben bu uzaylı modasını çözemedim. Mustafa Topaloğlu  kimseye garip gelmiyor onu zaten bu konuyla tanıdık. Hande Yener ilgi çekmek için "uzaylı" diye şarkı  söylüyor. Kıyafetleri dünyalı gibi olmadığı için kimse şaşırmadı ona da. Şarkıcı Reyhan Karaca da bir dönem uzaylılarla loş bir odada telapatik yolla iletişime geçtiğini anlatmış şurada. Reklam için yapıyorlarsa uzay temasının dışına çıksınlar artık:) 

2- İbrahim Tatlıses'ten minik kıza büyük GAF
Bayramın son günü  yaklaşık 800 kişiye konser veren İbrahim Tatlıses, küçük bir hayranına mikrofondan "Vay küçük o....." deyince salonda büyük gerginlik yaşandı. Küçük kız gözyaşlarına boğulurken, İbrahim Tatlıses özür dilediğini bildirdi. Haber burada.

Konseri terkeden seyirciler olmuş. İbo, sahneden inip durumu toparlamaya çalışmış. 

3- Haber bülteninde canlı yayında skandal!
Ana Haber bülteni eşine az rastlanır bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Muhabir "Çocuk sesi duyuldu" cümlesini "Ceset bulundu" diye acılı anneye bildirince kadın canlı yayında sinir krizi geçirdi. Ölüm haberiyle çılgına dönen anneyi kontrol edemeyen muhabir, 'son dakika haberi kulağıma yanlış gelmiş, çocuk cesedi bulunmamış, çocuk sesi duyulmuş' dese de ok yaydan çıkmıştı artık. Haber burada.

Gelen bilgi doğru olsa bile pat diye hem de canlı yayında ölüm haberi vermeye kalkan muhabir için reytingden önemli şey yok demektir. 

4- Mali ekrana geri dönüyor!
Mehmet Ali Erbil, çarkıfelek programında Alevi'leri kızdıracak bir deyimi düşünmeden kullanınca programı yayından kalkmış ve biz de şovmenliği biter sanmıştık. Daha önce canlı yayında  şaka olsun diye bir adamın donunu indirmiş ve programı yayından kaldırılmıştı. Erbil, Hürriyet Kelebek'e verdiği bayrama özel röportajda ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklamış.  Umarım artık kazasız yayın yapar.

 5-Tarkan, Belgesel Seslendirirse...
Biri bir alanda çok meşhur olsun onu her alana sokabilen bir toplumuz. Fakat bu ara celebrity'lerin belgesel seslendirmesi modaymış galiba.  Pop star Tarkan National Geographic Channel'da yayımlanacak "Büyük Göçler/Great Migrations" belgeselinin Türkçe seslendirmesini yapmış. Belgeseli "yatak odası sesi" ile seslendirince garip karşılandı. Belki bir bildiği vardır ama belgesel ciddiyeti için Tarkan'ın tonlamaları fazla şehvetli bulunmuş. İzlemeyenler için belgeselin tanıtımı burada

2 Yorum

  1. Ben Tarkan'ın belgesel seslendirişi gerçekten de çok fazla şehvetliydi. Ve hatta iğrençti. Belgesel oğlum bu düz arada sırada heyecanlı anlatacaksın da, yatak modu ne alaka?! Hep sinir olmuşumdur bu adama.

    YanıtlaSil
  2. @girl with the red balloon

    Tarkan'ın duygulu ses ve tonlamaları belgesele farklı hava katmış, garip olmuş:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0