2 Ocak 2013 Çarşamba

2012'nin En İyi 5 Partisi

 Bir yılı daha geride bıraktık. Blog arşivime göz atınca aslında ne çok yaşanmışlık var diye düşünüyor insan. Yıl boyunca pek çok partiye gittim ve İstanbul'un tartışmasız en özel davetlerinden izlenimlerimi paylaştım. Şimdi onları bir kez daha hatırlama adına kendi çapımda ödüllendiriyorum.


Geçtiğimiz yılın partilerinin EN'leri şu şekilde:


-EN Fırtınalı Parti: İstanbul Life & Svarovski Vodka Partisi (MAYIS)
Parti için ayarlanan vip tekneye binip ünlü isimlerle birlikte Sedef Adası'na gittiğim parti, fırtınalı havası ve yağan yağmura rağmen katılımcıların bitmeyen enerjisi ve sınırsız alkol oranıyla unutulmazlarım arasına girdi. 


-EN Samimi Lansman Partisi: AU Vintage (HAZİRAN)
Lansmanlar genellikle sıkıcıdır, ürün odaklıdır ama Ahu Yağtu'un yeni alışveriş sitesi için Nişantaşı Beymen Blender'da verdiği davet hiç de öyle olmadı. Terasta verilen davet, sanki bir arkadaşın balkonunda kokteyldeymiş havasında tüm sanat, moda ve tasarım camiasını buluşturması açısından önemliydi. 


Eski fabrika ortamıyla  Adidas'ın modern ve genç kimliği birleşince ortaya değişik bir tarz çıktı. Tavanlardan sarkan renkli ayakkabı bağcıkları, kaykayla, bisikletle taklalar atan gençler, renkli katılımcılar, mankenler, modeller derken sanata ve müziğe fazlasıyla dokunan bir parti deneyimi yaşadık. 


-EN Çılgın Parti: Gulyabani Bayramı (KASIM)
Benim en çıldırdığım parti bu oldu herhalde. Vampir kılığına girdiğim, gece sonunda cüzdanımı kaybettiğim, sonunda çok güldüğüm ve partiye katılanların etkisinden uzun süre kurtulamadığı bir geceydi. Makyajdan, içkiye herşeyin sponsorlu olduğu ve şifreyle girilen özel bir partiydi. 


Garajistanbul'da gerçekleşen 'Kuzuların Sessizliği' temalı bu partide mekan film stüdyosuna döndü. Demir parmaklıklı hücredeki mahkum 'Hannibal' gözümüzün önünde polisle boğuşup kaçtı. 


3 Yorum

  1. İlginç ve popüler parti katılımlarının devamını bekliyoruz Ahmet'cim;))

    YanıtlaSil
  2. Sağol Gökçen.
    Bakalım yeni yılda ne ilginçlikler olacak:)

    YanıtlaSil
  3. Ulen be birine bile çağırmadınız alacağınız olsun :(

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0