15 Nisan 2013 Pazartesi

Sneijder çifti Lipton Ice Tea’nin yeni marka yüzü




 Türkiye’nin en sevilen soğuk çay markası Lipton Ice Tea reklamlarında artık Sneijder çifti rol alacak. Önceki gün PepsiCo İçecek Türkiye Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem ile birlikte basınla buluşan Wesley ve Yolante Sneijder çifti, Lipton Ice Tea reklam filmiyle ilk kez beraber kamera karşısına geçmiş oldu. Sneijder çifti, 2013 yılı boyunca Lipton Ice Tea’nin reklamları ile sevenleriyle buluşacak.

Türk insanının en belirgin özelliklerinden biri olan “Hararet” kavramını ana mesaj olarak işleyen 2010 yılındaki ilk kampanyada, Türkiye’nin en hararetli kişilerinden biri olan Yılmaz Vural ile çalıştıklarını kaydeden PepsiCo İçecek Türkiye Pazarlama Direktörü Deniz Aktürk Erdem, kampanyanın başarısı ile birlikte “Hararetini Dindir” sloganının tüm Lipton Ice Tea dünyasında kullanılmaya başladığını ve bunun ilk örneğinin de Hollanda’nın Wesley Sneijder ile birlikte çektiği reklam filmi olduğunu söyledi.


Türkiye’deki kampanyada ise ülkemize transfer olan Wesley Sneijder’e bu kez eşi de eşlik 
ediyor. Sneijder çifti Türkiye’yi çok sevdiklerini ve Türk kültürü ve insanıyla hızlı bir şekilde kaynaştıklarını belirtti. Sempatik çift, Türkiye’de böylesi bir kampanyada yer almaktan dolayı mutlu. Türkiye’de herkesin kendisine “Yenge” diye hitap ettiğini söyleyen Yolanthe Sneijder, sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyor. Lipton Ice Tea’nin en sevdiği içecek markası olduğunu belirten Wesley Sneijder ise yoğun spor çalışmalarıyla dolu hayatında Lipton Ice Tea gibi doğal ve sağlıklı bir içeceği tercih ettiğini ve en sevdiği markanın Türkiye’deki reklam yüzü olmanın da kendisine gurur yaşattığını ifade etti. 





2 Yorum

  1. bugun geldin mi lansmana? göremedim seni

    YanıtlaSil
  2. Gelemedim o saatlerde işte oluyorum, sadece bülteni yayınladım. Nasıldı?

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0