13 Ocak 2014 Pazartesi

Geçen haftamın özeti


Instagram haftanın her günü: Blogu ihmal ettiysem bilin ki ınstagram'dayım. Yazıya gerek olmadan herkesin fotoğraflarla özel hayatını paylaştığı bir alan orası. En güzel filtreleme programlarından vscocam ile Kadıköy-Karaköy vapurunda çektiğim fotoğrafı paylaşıyorum.


'Bezgin' bir çarşamba: Asmalımescit'teki Bezgin'de Lynch lemonade ve long island kokteylleri eşliğinde bir iş çıkışı molası verdik. Kokteyller iyiydi, limonlu olan hafif geldi. Müzikler güzel, çalışanlar güleryüzlüydü. Kapı önünde elinizde içkinizle sosyalleşebileceğiniz, gece gideceğiniz kulüp öncesi demlenmelik bir mekan olarak burayı önerebilirim. 


Güzel geçen bir çekim günü cuma: World Travel Channel'da yayınlanan 'Ünlü Tatiller' programına usta sanatçı Ayla Algan'ı konuk ettik. Daha doğrusu onun evine konuk olduk:) Güzel bir program oldu. Gittiği ülkelerden tutun, ilginç tatil anılarına ve seyahat tavsiyelerine kadar bize çok şey anlattı. Bu tadına doyum olmaz sohbet önümüzde ay içinde yayınlanacak. 


Arkadaşlarla geçen bir pazar: Üniversiteden arkadaşlarımla arada buluşur, 'kim ne yapıyor görüşmeyeli' konularına gireriz. Gittiğimiz yer Cookshop da Midpoint gibi oturmak için bir süre yer aradığınız yerlerden olmuş. Şansa ama tam ortada boş bir masa bulduk. 
Böylelikle yeni yılın ilk buluşmasını dün Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdik ve haftayı noktaladık. 



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0