15 Ocak 2014 Çarşamba

Şehre yeni soluk 'Trump Cadde'

Şişli'deki Trump Towers AVM'nin teras katı İzzet Çapa imzalı yepyeni bir projeyle şekillendi. Dün akşam gerçekleştirilen özel açılış partisine ben de katıldım. İş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı açılış renkli geçti. Hürriyet'in A takımı tam kadro oradaydı. 

Nedir Trump Cadde?

-Farklı bir konsept. Konteynırlardan mekan yaratmışlar. Dünya çapında ünlü grafiticiler duvarlara renk katmış. Ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu yeteneğini konuşturmuş hatta bu projesi Amerika'da bir tasarım yarışmasına aday olmuş. 

-İçerisinde 17 restorant ve 8 satış alanı var. Ayakkabıcıdan, şekerciye, nargileciden, dönerciye ve dövmeciye kadar çeşitlilik artıyor. 

-Tamamen cadde olayı yani açık hava ve sigara içilen ferah bir alan. Burası herkes için yaz aylarında vazgeçilmez bir kaçış noktası olacaktır. Açılışta da gördük ki arada parti de düzenleseler iyi olur. Dj performanslar olsun, sokak çalgıcıları gelip coştursun. Açılıştaki yapılan şovu aşağıda izleyebilirsiniz. 


İçerisinde neler var?

-Cadde'nin güzel kokmasının bence başlıca sebebi. Bebek'te bir şubesi olan Al Fakheer isimli nargileci Trump Cadde'de de şube açmış. Daha mekan tam bitmemiş tabi yani üstü kapanacak daha da iyi olacak. Karpuzlu nargile bile var. (Karpuz içinde geliyor) Mekanın yetkilileri bizimle çok ilgilendiler, maytaplar eşliğinde sürekli nargileleri yenilediler. En özel nargileyi içmek için Ortadoğu'ya gitmeye gerek yok yani. Fiyatları 30-40 TL.  

-Suşi severler için adres sushi chinese expres olacaktır. Tadımlıkları afiyetle yedim. Ayrıca bu ara yeni şubeleriyle büyüyen Kasap Döner markasının da Trump Cadde'de şubesi var. 

-Coca-cola ilk konsept mağazasını burada açtı. Çapamarka mekanlarından Limonata da yakında açılacak. Doğal ve geri dönüşümlü ürünler satan plus kitchen da ilginçti. 

-Sokak rahatlığını şehre katan bu yeni oluşumu sevdim. Daha iyisi yapılana kadar bir süre  burayı konuşacağız gibi geliyor:)



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0