24 Ocak 2014 Cuma

Sergiye değil partiye geldik


Dün akşam fotoğraf sanatçısı Koray Erkaya'nın sergi açılışı nedeniyle bir parti düzenlendi. 

Her zaman karşılaştığım parti müdavimi arkadaşlarımla kısa bir selamlaşma faslından sonra partinin yapıldığı bugünlerde yeni favori mekanım diyebileceğim Nupera içerisindeki Pop'a girdim. Daha önce de yazmıştım. Mekan, minicik bir oda ama samimi. Yine herkes dans ediyor, bir kısım kalabalık da Nupera avlusunda sohbet ediyordu. Dikkatimi çekiyor 80'ler döneminden hareketli parçalar içerisinde en düzenli çaldıkları 'self control'.

Partide Koray Erkaya'nın kendisi gibi fotoğrafçı olan eski eşi Bennu Gerede, Tuba Ünsal-Mirgun Cabas çifti ve Güntaç Özdemir de vardı. En son Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde dinlediğimiz Güntaç, çok yakında Nupera Pop'ta perşembe akşamları için bir parti projesi olduğu haberini verdi.  

Sanıldığı kadar rahat değilmiş

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan Tuba Ünsal da eşiyle birlikte geldiği partiden erken ayrıldı. Sürekli karşılaştığımızdan, artık bu sefer biraz konuştuk. Tuba Ünsal'ın fotoğrafını çekmeye yanaşmadım:) Çünkü en baştan bana, gece hayatı içerisinde bir mekanda fotoğraf paylaşırsa internette kötü eleştirilerin hedefi haline geldiğini söyledi. Açıkçası bundan ben de çekindim. Aslında Tuba Ünsal'ı tebrik etmek lazım çünkü bu ülkede hem çalışan bir anne, hem bu kadar sosyal ve başarılı olmak zor olsa gerek. 

Neymiş bu sergi?

Sergi bülteninde okuduğuma göre moda ve reklam fotoğraflarıyla tanınan Koray Erkaya, güzel modellerin kurgusal, iddialı ve narsisizm dolu fotoğraflarını çekmiş. Sanatçının kişisel sergisi Self-Touches 23 şubat'a kadar Piramid Sanat'ta görülebilecek. 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0