10 Nisan 2014 Perşembe

Bebek'te yaz meyveleri


Bebek'e yaz geldi. Geçtiğimiz cuma günü Bebek'teki Happily Ever After'da düzenlenen Yedigün lansmanına katıldım. 'Türkiye Meyvesini Seçiyor' kampanyası nedeniyle mekanın önü yedigün dekorlu bir manava dönüşmüştü. 

Mekanın sahibi Ayşe Kucuroğlu konuklarla ilgilenirken, manken Özge Ulusoy da meyve bahçesi önündeydi. Bir köşede vine fenomenleri, bir yanda twitter ünlüleri (pucca, zodyaklı, frenchoje). Naz Elmas magazincilerle konuşuyor, Ahu Yağtu bir masada, oyuncu Burcu Kara pano önünde poz veriyor. Dikkatimi çeken bir nokta da ben dahil çoğunluk rengarenk giyinmişti yani yaz coşkusunu hissettiğimiz bir gün oldu:) Etkinlikte yedigün ile hazırlanan kokteyller konuklara ikram edildi. 

Etkinlikte Buse Terim, Pelin Karahan ve sosyal medyadan Arda Kofoğlu, Eylül Öztürk (bkz. alt satır) gibi isimler vardı. Kızlar markanın reklam yüzü manken Philip Deml ile fotoğraf çektirmeyi unutmadı:)
Yedigün kapaklarından çıkan şifreyi gönderenler çekilişle araba kazanıyormuş. Davet boyunca mekanın önünde Porsche sergilendi. 

Instagram ve Vine'da #meyvenisec etiketini takip ederek lansmana dair diğer içeriklere ulaşabilirsiniz. 

1 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0