1 Şubat 2009 Pazar

Sayfama gelen ağır eleştiri




5posta.com adlı erotik blog sitesinin yazarı bana ağır bir eleştiri-yorum attı.Bu şekilde düşünenlerin belki hislerine tercüman olmuştur kendisi.


BURAYAtıklayarak "açık kimlik" başlıklı yazıma atılan yorumu ve benim cevabımı okuyabilirsiniz.

4 Yorum

  1. okudum,sayılanların hiçbirini ben sende sezinlemedim!insanlara enkolay gelen şey bok atmak sanırım!sen hürriyet bulutunda filan diilsinkii ne saçma şey bu!biz kişisel anılarımızı milyonlar bizi tıklasın okusun die yazmıorz ama içten arkadaşlıklarda da gayet memnun oluorz,o arkadaşta samimi olsun o da çıksın hürriyete:)
    nazar etme nolur,çalış seninde olur:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler AssoRTieK..

    YanıtlaSil
  3. Tamam oraya müziği de koyup ruh halini dile getirmişsin, anladım durumu.

    Dediğim gibi, eleştirirken bir iki yerde kantarın topuzunu fazla kaçırmış olabilirim. Seni üzmekten çok kendine getirmek istedim.

    2-3 sene sonra hala blog yazmaya devam ediyorsan, göreceksin ki bu hareketimle sana en az 1 sene kazandırdım bloglama hayatında. Yoksa daha aslansın, kaplansın giderdi bu iş.

    Eleştiriyi olgunca kabul etmen ve blog yazmaya bu denli gönülden bağlı olman umut ışığı veriyor açıkcası.

    Peki o zaman 1-2 nokta var... Bir tanesi blog temasında yazılarının olduğu bölümün sol tarafında yukardan aşşağı dikey bir çizgi var. Yazılarının sol yarısı sarı, sağ yarısı mukavva renginin üzerinde.

    Mac kullanıcısı olduğum için IE de test edemiyorum. Ama Firefox tarayıcısında bu hoş durmuyor. Firefox, IE den sonra en çok kullanılan tarayıcı. Eğer hata sırf Firefox'lar üzerinde görünüyorsa bunu düzelt bir şekilde.

    Er ya da geç Wordpress ile tanışacaksın. O yüzden hostinginin bedava olduğu wordpress.com dan bir hesap açtır. Gir içine biraz test et, oyna. Her bakımdan blogspot'dan çok daha üstün bir bloglama ortamı.

    ilerki yıllarda da rahatyazar alan adını kullanacaksan bunu bir an önce satın al. Domain'ler yıllandıkça değer kazanıyor google ın gözünde. Alırken 5 yıllık kaydettir alan adını. Biraz girer fiyatı ama değer. GoDaddy'i kullanma bu iş için.

    Son olarak,
    Eminim Assortiek is a ''very very sweet little girl''... Ama Rockstar sendromuna yakalanma blog yazarken. Aslansın, 10 kaplan gücündesin tarzı eleştirilerde gerçeklik payı azdır...

    YanıtlaSil
  4. İnternet explorer'da sayfamın görüntüsünde herhangi bir sorun yok,firefox'ta nasıl göründüğünü de öğrenmiş oldum sayende..En kısa zamanda domain,tema ve siteye reklam alma gibi konularda bilgilenip,çözüme ulaşmak istiyorum..

    rahatyazar@hotmail.com mail adresim..Cidden yardımcı olmak isteyenler bana ulaşsın..

    5posta yapıcı eleştirilerin için sana teşekkür ediyorum..
    saygılar..

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0