14 Mart 2009 Cumartesi

blogu sayesinde hayatı değişti!


İnternet dünyası tüm insanlığı etkisi altına aldı. Sanal alemin iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleri de var. Ben bu yazımda konuya iyi tarafından bakacağım.

Bir blogger yazdıkları ile kendi hayatına yön verebilir mi? Hayatı yazdığı blog sayesinde bambaşka bir yöne doğru giden bir arkadaşı tanıyorum. Bu arkadaşıma Bay X diyeceğim.Kendisi 20 yaşında.

Bay X,ülkemizdeki bir bayan pop starın konserine gidiyor. Konser fotoğraflarına ve sanatçı ile ilgili yorumlarına blogunda geniş yer veriyor. Hatta sahneye çıkıp ünlü starla resim çekiliyor. Hayranı olduğu bu starla ileriki hayatında çok yakın temaslarda bulunacağı kimin aklına gelirdi?

Bay X'in blogundaki yazı ve fotoğrafları,bizim pop starın menajerinin kız arkadaşı görüyor. Daha sonra kız arkadaşı sayesinde,yazılar menajerin de ilgisini çekiyor. Pop starın hayranları ile buluşturulduğu tanışma yemeğine bizim blogger Bay X de davet ediliyor. Saatler süren tanışma toplantısından sonra starın menajeri Bay X'in yanına geliyor ve "Benim asistanım olur musun?" diyor.

Böylece Bay X,menajer asistanı olarak işe başlıyor.Yıllardır hayranı olduğu star ile artık çok yakın! Yeri geliyor saatlerce onunla muhabbet ediyor. Günlerinin büyük kısmı,ülkemizde neredeyse herkesin hayran olduğu bu starla birarada geçiyor. Sanatçının yurtdışı turnelerine bile gitti. En son konuştuğumda sözünü ettiğim starın klip çekimindeydi. Daha magazin basınında yer almamış çoğu olaydan bu arkadaş sayesinde önceden haberim oluyor.

Bahsettiğim arkadaşın kimliği bende saklı.Ben de haber olduktan sonra bu arkadaşla tesadüf eseri tanışmıştım.

İnternet ve sürekli gelişen teknoloji değişik imkanları da beraberinde getiriyor. İnterneti girişimci ruhla kullanmayı sürdüreceğim. Anladım ki bu sanal alem gerçek yaşamı doğrudan etkiliyor.Anlattığım blogger arkadaş da bunun en somut örneği...
*Resim semboliktir.Sanırsam dünyaca ünlü blogcu Perez Hilton'un resmi.

2 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0