16 Mart 2009 Pazartesi

gossip boy!


cncbc-e kanalında 'Gossip Girl' adında bir dizi var. Gençler tarafından ilgiyle izleniyormuş.Bu diziyi devamlı takip etme fırsatım olmuyor ama hikayesinin, kendisini göremeyip yalnızca sesini duyduğumuz bir kızın bloguna yazdığı dedikodulardan oluştuğunu biliyorum.

Kimliğimin gizli olduğu dönemde benim de 'Gossip Boy' tarzım vardı :)

Aynen dizideki gibi,ben de okulumda geçen olayları yazacaktım neredeyse...(Birkaç olayı yazdım zaten.) Arkadaşlarım sayfamın adresini öğrendikten sonra iş değişti tabi. Onlar sayfamı öğrendikten sonra, eskiden gizli kimlikle yazmış olduğum "yılbaşı gecesi" ve "kanka" konusunu içeren yazılarım beni bayağı tedirgin etmişti.

Pişman değilim. Şu an okuyunca gereksiz yere bazı bölümlerde abartı yapmışım diyor ve çok gülüyorum. Geçende tekrar okudum da "kanka" lafından tiksindim.(Fazla kullanmışım bu kelimeyi. Bugün o kadar antipatik geliyor ki ,kelime dağarcığımdan şu an itibariyle çıkarıyorum!)

Yazılanlar çok büyütülüyor nedense. Bugün bir derste hocaya az kalsın blogumun adresini veriyorlardı.Sözünü ettiğim hoca da fazlasıyla esprili.Diline düşen yandı:)

Hoca da merak etti diyor:"Son yazında ne yazdın?" Dedim,"Hiçbirşey yazmadım."

Hocamın merak edip bloguma girmesi çok komik olurdu herhalde...

Geçen kafede oturuyoruz.Arkadaş açmış iphone'unu benim bloga giriyor.N'apıcan girip?

Bir de sesli okumaya kalktı.Başladı "yılbaşı hediyeleri" başlıklı yazımı okumaya...Hani olur ya birinin gizli günlüğü, alır meraktan okuruz.Aynen öyle...Benimki gizli değil ki:)

Bana hediye almayan kıza yazdığım yazıyı,arkadaşın o kızın yüzüne karşı okuması da garip oldu. Kıza yılbaşı hediyesi verdim diye ondan hala karşılık bekliyormuş gibi olan ben mi utanmalıyım,yoksa hala hediye almamış olan kız mı utanmalı? O yazıyı okuyan herkes kıza "..aa yazık hala rahatyazara bir hediye almadın mı?" demiş.

Bu kadar olaydan sonra zaten bana hediye alması,almamasından daha büyük bir utanç olurdu onun için. Hediye isteyen yok;fakat o kızdan tek ricam bari bana karşı sürdürdüğü emrivaki tavırları bıraksın!
not:Kendisi çok iyi bir arkadaşım.Umarım bu yazıyı okuduktan sonra bana darılmaz:)

4 Yorum

  1. wuu mesaj yollanmış birilerine son paragrafta :D

    ama bence sen utanmalıymışsın yaw, ay çok kötü :D

    YanıtlaSil
  2. kötü olan ne? yazdıklarımın okunması mı?

    YanıtlaSil
  3. ondan hediye beklediğinin okunması. utanırdım ben

    YanıtlaSil
  4. başlangıçta her insan bekler...yazarken utanmadığım olaylar,tanıdıklarım tarafından okunsa da sorun olmuyor benim için:)

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0