23 Nisan 2009 Perşembe

blogculardan anlık mesajlar...


Okuyuculardan gelen yorumlar insanın yazma isteğini arttırıyor. Blog yazmanın en zevkli tarafı bu. Farkında olmadan insanların yaşamına ortak oluyoruz.

Özellikle, şu son günlerde iyice popüler olan "Şu an ne yapıyorsun?" sorusuna cevap verilen, takipçilerimizi bilgilendirdiğimiz site " Twitter" harika bir oluşum. Başta saçmasapan gelse de, tanıdık-tanımadık listende kim varsa onların o anki duygularını anlamak bayağı eğlenceli olmaya başladı. tweet kelime anlamı olarak "cıvıldamak" Biz blogcular, kuşlar gibi cik cik liyoruz işte:)
Yurt dışında birçok ünlünün de üye olmaya başladığı bu siteyle bizim ünlülerimiz de tanışıyor. Sertab Erener ilklerden biri. Başlangıçta herkesin sahte Sertab olduğunu düşünmesiyle en doğal fotoğrafına link vermiş ve altına da " İnsanın cidden benim diye kendini ispat etmeye calısması amma acaip :)” yazmış. İlk önce ben de inanmadım ama sonradan gerçeği anlayıp, kendilerini takip listeme aldım. Onun da beni listesine almasıyla sevindim. Belki bu sayfaya tıklamıştır:)

e-posta adresime doğrusunu söylemek gerekirse hiç mesaj gelmezdi. Son 1-2 aydır enteresan mesajlar gelmeye başladı. Başınızdan geçen ilginç bir olay varsa bana yollayabilirsiniz derken bu kadarını kastetmemiştim. İsmini vermeyen bir arkadaş kırmızı noktalı hikayeler yollamış:) Burada yayınlamam mümkün değil. Kasten yaptıklarını biliyorum. Yayınlayamayacağımı bildiği halde yollamış.

Bir abi var. O da zamanında "Olacak O Kadar" programına parodiler yazıp, yollamış ve Levent Kırca tarafından övgü almış. Bazı yazılarını bana yolladı. Siyasi-politik olaylar üzerine yazdıklarını burada yayınlayamıyorum. İlgi çekici gerçek-yaşanmış bir hikaye bulursam sayfamda yayınlayacağım.

Hayata dair rahat paylaşımlarınızı bekliyorum. Bir olay hikayesi olması şart değil, düşünce yazıları da yollayabilirsiniz.

rahatyazar@hotmail.com

3 Yorum

  1. su kırmızı noktalılar neysede dıgerı sıyası polıtık olan onları merak etmedık de degıl yanı :D

    YanıtlaSil
  2. kesin sertab seni okuyodur, daha iyi blog mu var dünyada :Pp

    o değil de, hem bana ilginç şeyler gönderin diyon, hem beğenmiyon gelenleri. tam olarak ne kastettiysen onu yaz o zaman, ne yoruyosun ki insanları. aaa çok sinirlendim şimdi bak :P

    YanıtlaSil
  3. :) haklısın bidost, benim istediğim yaşanmış ilginç olaylar. Siyasi,güncel yazılar olunca yayınlayamıyorum. ( Blog formatım belli. )

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0