30 Nisan 2009 Perşembe

herkes stil ikonu(!)


Herkesin aynı torna tezgahından çıkma parçalar gibi dolaştığı çevremizde stil sahibi insan yok gibi. Kim ne yaparsa herkes onu yapıyor. Bir şeyi sırf moda oldu diye satın alan insanları tanıyorum.

Farklı olmak önemli mi? Kendimi rahat hissedicem bahanesiyle sıradışı giyinmek garip bakışlara hazır olmak demektir.

Murat Boz etek giydi diye tüm erkek popçuların etek giymesi mümkün mü? Adamın reklam için yaptığı güzel bir çalışma(!) Ona göre sırt dekoltesi de tarz. Hemen sırtımıza bir pencere açalım:) ( Garip ama belli olmaz bu modanın hali. ) Bir dönem göğüs dekoltesi modaydı. Gömlek düğmeleri sınırsız açılırdı.



Bayanlarda da "Ne kadar çok açarsak o kadar sexy oluruz." anlayışı var. Her yeri açmadan da sexy olunabilir. ( Tesettüre girin demiyoruz! )

Bir dönem şalvar modaydı. Hatta güney doğuluların kullandığı puşi denen kumaşlar da o dönem herkesin boynundaydı.



Yaz sıcağında çizme ya da kalın botlarla dolaşanlara da rastlamak mümkün. Maksat tarz olsun.



Trendi yakalamak kaygısıyla her şeyi deneyen tipler, komikleşiyor. Örneğin dar elbise moda diye şişman birinin dar giymesi görüntü kirliliğinden başka bir şey değil. İndirim var diye gereksiz dolap kalabalığı yapanlar var. Aldığını giyemedikten sonra aldıkların bedava olsa neye yarar?

Belli tarz oturtulamıyor. Yakışanı giyen ve kendini öyle beğenenlere sözüm yok. Rahatlık güzeldir. Fazlası da kötü. Ortayı bulmak lazım.

3 Yorum

  1. aaaağğğzına sağlık yaaa! yakışanı giymek gerek, millet koca götüne göbeğine bakmadan dolma gibi sarıp sarmalanıyo ve olan bizim göz zevkimize oluyo! höyküresim geliyo rahat yazarım, ulan ben 34 bedenim hala dar bişi giyerken düşünüyorum o koca götünle daracık üstelik cırtlak renkli elbiseler senin neyine diye ama sonra susuyorum..içimden kıs kıs gülmeye devam ediyorum:D

    YanıtlaSil
  2. yüzüncü izleyicin ben oldum nihahahaa D:D dur tıvitıra da yazcam:P

    YanıtlaSil
  3. eskişehirdede var bu şey , herkes farklı olduğunu sıradışı çok asiyim modlarında bütün kızların gözlerini kapatan dik kesilmiş kahküllü siyah yada kızıl saçları siyahla morartılmış gözleri , dar paça pantolon altına adidas yada convers ayakkabı erkeklerdede heryer delik deşik çok farklılar yaa her delik ayrım demek halbukim artık herkesn heryeri delik ... komik ... ben buna farklı olma çabasında aynı olma diyorum

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0