5 Temmuz 2010 Pazartesi

Zaten her gün staj, hafta sonu gelmesin yavaş...

Cumartesi günü bir akrabamızın oğlunun sünnet düğünü için ailece şehir dışına gittik. Akşamına da otel ayarlanmıştı, pazar günü İstanbul'a döndük.

2 senede 1 anca böyle düğün vb. olaylar olduğu zaman uzak akrabaları görmüş oluyorum, iyi oluyor:)


Yeni nesil çocuklar bir harika! Gözlemlerime göre facebooka girme ve iphone kullanma yaşı 10-14'e kadar inmiş:) Çocuklar bu yaşlarda bu kadar teknoloji içinde yetişiyorsa ileride ne olacak çok merak ediyorum:)

Düğün çocuğu gece sonunda güzel bir rap şov yaptı, görülmeye değerdi. Çalan parçayı üste koydum;)

Günlerim stajla geçiyor. Hergün İzmit'e fabrikaya gidiyorum. Üretim planlama-Arge bölümleri arası çalışıyorum. Ay sonuna kadar böyle gidecek... Tabi ki öğrenmeye yönelik. Masa başında sabah 8:00 akşam 17:00 arası oturup çalışanlardan ne öğrensek kar diye bakıyoruz. Sonunda okul için rapor hazırlanacak. Şimdilik her gün staj defterine günlük not tutuluyor. Bu sene değil fotoğraf çekmek zaten fabrikaya cep telefonu ile giriş tamamen yasak. Şimdi bakıp anıları tazeledim. Geçen seneki stajımda telefonla çekim yapıp bloga fotoğraflar eklemişim. (şurada)

Hafta içi böyle yoğun ve monoton olunca hafta sonu programı önceden belirleniyor. Önümüzdeki pazar gazeversite.com ekibi buluşması var. İlk kez İstanbul toplantısı olacak. Gazeversitenin diğer yazarlarıyla tanışmış olacağım. Sonraki hafta (17-18 temmuz) gitmeyi düşündüğüm etkinlik: sun.day.sky adlı "kent festivali" ... Gün içinde gün sonunu, genel olarak hafta içinde de hafta sonunu bekliyorum. Zaman çabuk geçer, seneye de başka stajı yazarım diyeceğim ama seneye bu zamana inşallah mezun oluyorum. Neyse görüşmek üzere;)

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0