14 Mart 2013 Perşembe

İstanbul Fashion Week After Party Günlüğü-1


Erkek modasına yön veren Türk tasarımcılar Hatice Gökçe, Niyazi Erdoğan, Hakan Akkaya, Selim Baklacı ve Emre Erdemoğlu'nun tasarımlarını 28 Mart'a kadar Nişantaşı Beymen Blender'da bulabilirsiniz. 2013 ilkbahar/Yaz koleksiyonlarına ait en özel parçalar bugünden itibaren mağazada sergilenmeye başladı. 


Salı günü başlayan Mercedez Benz Fashion Week İstanbul'da defilelere iş nedeniyle  katılamasam da akşamları gerçekleşen after party’leri kaçırmıyorum. 

Dün akşam ilk olarak Beymen Blender Nişantaşı mağazasında GQ Türkiye ile erkek modasının işbirliğinin kutlandığı partideydim. 



Partide bahsettiğim tasarımcıların hazırladığı koleksiyonları da inceleme fırsatı bulduk. 


Niyazi Erdoğan İlkbahar / Yaz 2013 
Gündüz saatlerinde defileleri izleyen blog yazarları, ünlü tasarımcılar, modacılar ve modellerin geldiği bu davete katılım ilerleyen saatlerde daha da artınca W Lounge'daki Simay Bülbül'ün partisine gitmeye karar verdim. Beymen Blender'ın alt katında telefon az çekmesine rağmen ortamdan bir detay video yakaladım.

 Nişantaşı'ndan W'ya giderken Mert Vidinli ve Didem Özgen ile birlikte taksiye bindik. Onlar da ellerinde kadehlerle bana poz verdiler:)


Parti insanları, bir partiden diğer partiye geçerken bile tempoyu düşürmüyor:)
Godiva'nin müthiş ikramlari ile tarihte yer etmiş isimlerin aşk mektuplarının sergilendiği Simay Bülbül'ün W Lounge'daki partisi daha da kalabalıktı. Nişantaşı'ndaki aynı ekibin buraya geçeceği belliydi tabi. Simay'ın defilesindeki güzel müzikler kadar kurgusu da farklıymış. Kendisiyle biraz sohbet edip fotoğraf çekildik. İlerleyen saatlerde W İstanbul'un sahibi Serdar Bilgili de partiye giriş yaparken, ben moda insanlarına son bir selam vererek geceyi noktaladım.


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0