16 Mart 2013 Cumartesi

Partilerin 'Vine' Günlüğü


Twiter'ın Vine adlı 6 saniyelik video uygulaması artık fotoğraf çekme olayını solladı. Özellikle bu moda haftasında blogger arkadaşlarım sağolsun, bazı defileleri Vine’dan takip ettim. Partilerdeki Vine çekimleri çok güzel oluyor. Bu yazımda 6 saniyelik görüntülerle fashion week partilerinin kısa bir özetini yapacağım. 

Mercedez Benz Fashion Week İstanbul'da sadece akşamki partileri takip etmek bile yorucuydu. Bir de tüm defileleri izlesem herhalde daha bitkin düşerdim. İlk günkü partileri daha önceki yazımda anlatmıştım. 

Perşembe akşamı Pera Palas'ta Elif Cığızoğlu'nun defilesi vardı ama oraya gidemedim. O akşam ilk önce bir arkadaşımla Nişantaşı Atiye Sokak'ta önce birşeyler yiyip içtik.  Sonrasında modacı Nejla Güvenç’in after partisi için Karaköy Bankalar Caddesi’ndeki Zelda Zonk’a gittik. İçeride yaş ortalaması biraz yüksekti  ve aklım Pera Palas'taydı. 



Gecenin ilerleyen saatlerinde Pera'dan başka mekanlara geçen arkadaşlar olunca anladım ki oradaki eğlence de bitmiş. Bildiğiniz gibi Karaköy'ün Bej, Unter, Tamirci gibi mekanlarla popülerliği iyice arttı. Gradiva Otel'in üst katındaki Zelda Zonk da hoş manzarasıyla dikkat çekiyor. 


Cuma, yani artık son defilelerin olduğu günün akşamında W Lounge'da ALL Dergi sponsorluğunda  All In Fashion Party vardı. Artık benim parti evim haline gelen W otelin bana oda ayırması gerektiğini düşünüyorum:) 


W Lounge o gece yüzlerce kişiyi misafir etti. Dj Doğuş Çabakçor'un çaldığı müziklerle dans edip eğlendik. Modacı Hatice Gökçe de tesadüf yanımızdaydı ve onunla da kısa bir sohbet etme fırsatı buldum. 



Partilerin çok 'moda' olduğu bir haftayı böylelikle geride bıraktık. Herkesin bir davetteyken, toplu halde diğer davete geçmesi artık değişmez kural oldu. Tek bir partiyle geceyi noktalamak imkansız. Sürekli yer değiştiriyor ve gittiğimiz yeri internette işaretliyoruz. Bir yere gittiğimde kesin bir mesaj geliyor: 'Orası nasıl?' Ekstra bir durum yok aslında. Herşey bittiğinde akılda kalanlar: 'Vine'. Yani 6 saniyelik hızlandırılmış anlık görüntüler...


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0