10 Mart 2013 Pazar

Sofa Hotel'de moda ve eğlence gecesi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki  dizisinden Mesude (Nilperi Şahinkaya) ve Berrin (Yıldız Çağrı Atiksoy)
Haftanın son iş gününde ünlü modacılar  Başak Dizer Fransez ve Deniz Marşan'ın Nişantaşı Sofa Hotel'de partisi vardı. Sergilenen kıyafetleri biraz inceleme fırsatı buldum. Onların Aşk-ı Memnu'nun Bihter'ini giydiren kişiler olarak tanınması da fazla söze gerek bırakmıyor. İkilinin Teşvikiye'de açtıkları Room adlı mağazanın şerefine cuma akşamı gerçekleştirilen kutlama gecesi Vogue Turkiye ve Belvedere vodka katkılarıyla gerçekleşti. Dj Murat Tokuz playlist'i çok iyiydi ve müzikler azalana kadar kimsenin partiden ayrılmaya niyeti yoktu. Hatta arkadaşlarıma 'buradan sonra da başka yere gidilmez' dedim:) Kimisi zaten bu partiye gelmeden önce modacı Simay Bülbül'ün W Hotel'in yenilenen suitindeki tasarım davetindeydi, kimisi de sonradan Sibel Arna'nın W'daki partisine gitti.

 Sofa'daki partide kimler vardı diye yazsam ayrı bir post girmem gerekir ama kısaca bahsedeyim: Deniz Berdan, Özgür Masur, Simay Bülbül, Nihan Peker, Günsel Ülkü gibi modacıların yanı sıra; Burak Özçivit, Fırat Çelik, Kenan Ece gibi dizi yüzleri de vardı. İlerleyen saatlerde Can Bonomo'yu falan gördüm. Esin Övet, Oben Budak gibi magazin köşe yazarları da oradaydı tabiki. 

Twiter'ın Vine adlı 6 saniyelik video uygulaması artık fotoğraf çekme olayını solladı. 
Partilerden en eğlenceli anlar için benim hesabımı takip etmenizi öneririm. Bu partinin kısa videolarını da aşağıda paylaşıyorum. Nilperi Şahinkaya eşlik etti yine:)


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0