29 Mart 2013 Cuma

Teknolojik parti: Skype'a Gel



Microsoft'un mesaj servisi msn messenger tamamen kapanıyor, yerini Skype alıyor. Şu anki kişi listeniz aynen aktarılıyor şahsen ben yükledim ve denedim, telaşa gerek yok.  

Facebook birçok programı biraraya getirdiğinden zaten eski sohbet programlarına ilgi kalmamıştı. Iphone'da yeni MessageMe uygulaması çıktı, WhatsApp zaten telefondaki kısa mesaj olayını yok etti. O kadar çok program ve iletişim seçeneği çıktı ki neyi kullanacağımıza karar veremiyoruz. 
8 Nisan'da msn kapanacak ve skype gelecek diye  bir parti yapalım demişler ve biz de dün akşam W Lounge'da Onur Baştürk ev sahipliğindeki "Skype'a gel" adındaki bu davete katıldık. Müzikler Dj Doğuş Çabakçor'dan, içkiler Onur Baştürk'ten ve katılımcılar da tanıdık parti yüzlerinden olunca eğlenceli bir akşam geçirdik. 


Nilperi, Nilsu ve ben


Partiden Notlar:
-Hande Yener oğlu Dj Çağın'la Dj kabinine geçmiş ya o kısmı kaçırdım sadece fotoğraflarda gördüm. Bora Uzer de sürpriz yapıp gelmişti. 
-Şarkıcı Bengü, modacı Hakan Akkaya, Ezra Çetin, Derya-Ferhan Şensoy kardeşler, Sibel Arna, Tarhan Telli ve daha birçok isim bu partideydi. 
-Skype ekran tasarımları ve video görüntüleri de partide kurulan minik ekranlarda gösteriliyordu. Microsoft Turkiye'nin daha ilginç teknolojik partilere bahane oluşturmasını diliyoruz. Partiden diğer detaylar için tıkla> anındamagazin
-Partide içkilerin yanı sıra aralıksız aperatif servisi de iyi düşünülmüştü. W Lounge müdavimlerinden olarak böyle partilerin diğerlerinden farkını hemen görüyorum. 
-Twitter'ın 6 saniyelik video uygulaması 'vine' favorimiz olmaya devam ediyor. 
Bu seferki videoyu Nilperi'nin telefonuyla çektik:) 

1 Yorum

  1. skype gerçekten çok iyi.bende yükledim msn daha iyi iş görecek gibi..
    araba oyunları

    YanıtlaSil

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0