10 Eylül 2013 Salı

Gani Müjde ve ekibi Chanta'da partiledi


Dün akşam Mehmet Ali Erbil ve Stelyo Pipis’in yeni mekanı Beyoğlu Chanta’da Gani Müjde’nin ‘Tükenmez Kalem’ film ekibinin partisi vardı. Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği ‘Pis Yedili’, ‘Harem’ ve ‘Babam Sınıfta Kaldı’ dizilerinin tüm oyuncu ve teknik kadrosu bir arada yeni sezonun açılışını kutladılar.



‘Pis Yedili’ dizi başarısının sırrını bir türlü çözemedim. Enteresan bir havası var ama büyük bir hayran kitlesi olduğu kesin. Diziye bu sene ‘Rüzgar’ karakteriyle dahil olan oyuncu Melih Selçuk ile konuştuk. Kendisi festival filmi ‘Süt’ ile başlayan oyunculuk hayatını ‘Adını Feriha Koydum’ ve ardından ‘Pis Yedili’ gibi popüler ekran işleriyle sürdürse de ciddi sinema işlerinde hep var olacağını söyledi. 
 

 Geç saatlere kadar süren partide Chanta'nın renkli sahne şovlarının yanı sıra dizi oyuncuları da yer yer sahneye çıkıp dans ettiler. Dizinin pop starı Beran Asllani 'Damla Damla' şarkısını söylerken ortam gayet eğlenceliydi:) Bilmem artık belki bu geceden sonra Pis Yedili fan club'e şöyle bir girerim. Kim bilir:)

PARTİDEN FOTOĞRAFLAR

Gani Müjde-Belma Canciğer

Halit Akçatepe-Cem Davran

Eda Ece-Ayşegül Aldinç

Defne Samyeli

Ümit Kantarcılar

İnci Pars-Hande Katipoğlu

Mehmet Ali Erbil

Levent Üzümcü

 

0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0