17 Eylül 2013 Salı

Her Güne Yeni Bir Sen!


Eylül geldi, sıcak havalar geride kalmak üzere. Benim saç sakal biraz karışsa bile 'rahat' olduğum için göze batmıyordu. Şimdilerde artık tatil modunda değiliz ve iş-ev arası hayat daha yoğun yaşandığından tıraş günlük hayatın bir rutini olmaya devam edecek. Fotoğrafta gördüğünüz gibi şimdilerde saçlarım çok uzun ve kabarık değil. Bu yüzden sanki düz saçlıymışım gibi rahat şekil verebiliyorum. 

Bu yaz sezonu başlarında Philips Erkek Bakım Setleri ile tanıştım. Sonrasında değişik saç, sakal ve bıyık modelleri denemeye karar verdim. Anladım ki her ihtiyaca göre bir makine var. Islak & kuru ya da hepsini birarada sunan seçenekler var. Teknoloji geliştikçe hayatı kolaylaştıran unsurlar çoğalıyor. Benim gibi sürekli bir yere gitmek zorunda olan ve kısıtlı vakitte berbere gidecek hali olmayanlar bu tarz pratik ürünleri mutlaka edinmeliler. 


Ben mesela Philips'in SensoTouch 2D ıslak & kuru traş makinesini kullanmaya başladım. Yüzü asla tahriş etmeyen ve kullanımı rahat bir makine. Onun haricinde edindiğim  Philips Multigroom Pro Bakım setim ise saça sakala her türlü şekli vermemi sağlayacak bir sürü aparat içeriyor. İlerleyen günlerde yeni fotoğraflar paylaşacağım.  

Farklı imaj denemelerim olacak. Artık etkinlik izlenimlerim dışında stil ve moda konusunda da düşündüklerimi paylaşacağım. Takipte kalınız:) 
Twitter ve instagram'da etiketimiz #herguneyenibirsen 


0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0