6 Eylül 2013 Cuma

Ormanda disko, bisikletli festival ve vine



Geçtiğimiz pazar günü Suma Beach'te gerçekleşen Burn Electronica Festival'e gittim. 

Akşam saatlerinde alana gittim çünkü ormandaki green stage'i daha çok seviyorum. Yine de sahil tarafındaki  blue stage'e de uğradık arada çünkü oradaki müzik de iyiydi. 

Kilyos'taki Suma Beach herkesin rahat takıldığı bir yer yani açıkçası gece vakti herkes pek bir mutlu ve kafalar iyi. Kimse kimseyi rahatsız etmiyor. Darüşafaka metro durağının oradan Suma'ya servis kalkıyor. Aynı şekilde dönüşte de sabah saatlerine kadar Suma'dan belli noktalara servis var. İstanbul'da açık havada ormanda disko keyfi yaşatan başka yer bilmediğimden burayı seviyorum. 


Bisiklet tutkunlarına özel festival

İkinci kez İstanbul’la buluşmaya hazırlanan “Bicycle Film Festival” (Bisiklet Filmleri Festivali), 14 Eylül Cumartesi akşamı KüçükÇiftlik Park’ta yapılacak Blonde Redhead konseri ile başlıyor… Bu yıl da Hollanda Başkonsolosluğu işbirliği ile gerçekleşecek olan festival, 14 – 17 Eylül tarihleri arasında İstanbullulara müzik, sinema ve sporla dolu 4 gün yaşatacak.

Vine'da ayrı bir dünya var

Popüler fotoğraf paylaşım programı Instagram'a video özelliği geldi gelmesine ama twitter'ın 6 saniyelik video uygulaması Vine espri makinesi insanları biraraya getiriyor. 
Binlerce takipçiye ulaşan fenomenler var orada. 6 saniyeye ne espriler sığıyor görseniz, yaratıcılık maksimum. 
Sürekli atletle gezen ve kendine has 'cocumuyo' ifadesiyle ayrı bir akım başlatan Hakan Hepcan, Behzat Uygur'un oğlu Nejat ve onun arkadaşı Sina Özer, oyuncu Anıl İlter aklıma ilk gelenler. Bazıları şımarık, antipatik ama kimisi de çok komik. Eminim ajanslar vine platformu için de projeler üretmeye başlayacak ve markalar bu sayede yeni reklam modelleri geliştirecek. 



0 Yorum

Bu yazım hakkında sen de bir yorum yaz, rahatla!

 

FACEBOOK

Blogger Tips and TricksLatest Tips For BloggersBlogger Tricks
Bumerang - Yazarkafe
Follow Rahat Yazar

MESAJIN VAR MI?

Ad

E-posta *

Mesaj *

Translate

Instagram

ÜYE OL

Mail adresini yaz, en güncel haberler, yeni yazılar anında e-postana gelsin!:

© Rahat Yazar
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0